LIJEPO I FUNKCIONALNO

Najljepše kuhinje koje će vas osvojiti svojim dizajnom

Instagram/@lucyellen_home

Svi mi volimo lijepe kuhinje pa smo za vas izdvojili najljepše modele koji će vas oduševiti, baš kao što su i nas...

Osim stila uređenja, kuhinja je bez sumnje jedna od onih prostorija u domu gdje je jednako tako bitna i funkcionalnost te prostor za pohranu. Ako razmišljate o renoviranju svoje kuhinje ili tek useljavate u novi dom pa tražite inspiraciju, onda je ovo članak za vas. Naime, vodimo vas u najljepše kuhinjske interijere s pametnim rješenjima koji će vas sigurno oduševiti.

Foto: Instagram/@a_nordic_story

Foto: Instagram/@simplepropertygroup

Kombinacija crne i bijele boje u interijeru uvijek je dobitna kombinacija, pa tako nije nimalo loše rješenje ni kod uređenja kuhinje. Dobitna kombinacija savršeno se uklapa u gotovo svaki stil uređenja, od modernog, skandinavskog pa sve do klasičnog.

Foto: Instagram/@premierkitchensaustralia

 

Foto: Instagram/@lucyellen_home

Bilo kakva kombinacija drva u kuhinji savršeno je rješenje za sve, pogotovo ako imati kuhinju nešto veće kvadrature te razmišljate izvan okvira. Drvo na ormarima, stolu ili podu (rješenje na koje se odlučuju samo najhrabriji) odlična su ideja kako osvježiti prostor, a i dalje ostaviti onu rustikalnu notu.

Foto: Instagram/@homeasy.kitchen

Foto: Instagram/@nazzainteriordesign

Minimalizam u prostoru i dalje ne izlazi iz mode pa ni kuhinje nisu nikakva iznimka. Zanimljivo je da se vlasnici stanova najčešće odlučuju za crne otoke ili ormare, dok podovi i dalje ostaju svjetlije nijanse. Stil uređenja kuhinje s kojim jednostavno nećete pogriješiti!

Foto: Instagram/@premierkitchensaustralia

 

Izdvajamo

Iz drugih medija