BOGATSTVO BOJA I DETALJA

Najljepše uređeni balkoni, terase i vrtovi koje smo imali prilike vidjeli ovog ljeta

Danas smo za vas izdvojili naljepše uređene balkone, terase i vrtove koji su nas osvojili na prvi pogled, a sigurni smo da će oduševiti i vas

Boja može, i to uistinu to čini, oživjeti unutarnje prostorije naših domova, ali također može 'podići' i osvježiti naše vanjske prostore. Najbolji dio boja i različitih detalja jest u tome što nije bitno koja je kvadratura, odnosno veličina vašeg otvorenog prostora. Besprijekorne nijanse na terasi, balkonu ili u dvorištu možete 'obogatiti' biljkama, dekorativnim posuđem, namještajem, vanjskim tepisima, pa čak i umjetninama. Danas smo za vas izdvojili naljepše uređene balkone, terase i vrtove koji su nas osvojili na prvi pogled, a sigurni smo da će oduševiti i vas.

Foto: Apartment Therapy.com

Ova retro kućica na plaži u Australiji prepuna je šarenila i raznobojnih detalja koji se međusobno savršeno uklapaju. Osim toga, prednji trijem ove kuće definitivno je veseli prostor u kojem bismo vrlo rado provodili svoje slobodno vrijeme. Kuća tamne boje savršeno je 'platno' za svijetle cvjetove ružičastih i ljubičastih nijansi, dok se mnoštvo zlatnih i žutih boja pojavljuje u udobnom namještaju ovog vanjskog prostora.

Foto: Apartment Therapy.com

Sljedeći besprijekorno uređen vanjski prostor također se nalazi u Australiji. Vlasnica je svoju okućnicu odlučila urediti u klasičnom boho stilu, a posebno je ponosna na dekorativne jastučiće različitih boja i uzoraka. Oni zasigurno 'podižu' cijelu atmosferu prostora i tako mu daju posebno, drugačije značenje.

Foto: Apartment Therapy.com

Vanjski prostor u koji vas zatim vodimo smjestio se u Los Angelesu, obiteljskom domu bračnog para koji obožava boje. Svoj, pomalo rustikalni vrt, odlučili su 'osvježiti' renoviranim vanjskim namještajem i nezaobilaznim dekorativnim jastucima u različitim bojama. Kako bi dodali još više boja, odlučili su se za postavljanje šarenog tepiha koji samo dodatno upotpunjava cjelokupni ugođaj šarenila i razigranosti u eksterijeru.

Foto: Apartment Therapy.com

Ovaj zanimljivo uređeni balkon nalazi se u New Orleansu, a ako govorimo u uređenju, slobodno kažemo da obuhvaća kombinaciju nekoliko stilova uređenja. Uz moderni štih, prisutan je i boemski način uređenja koji cijeli balkon 'podiže' na višu razinu. Jastuci u narančastoj boji i umjetna trava na podu izgledaju savršeno.

Foto: Apartment Therapy.com

Ovo uređeno krovište za opuštanje nakon napornog dana savršeno je za ove ljetne večeri, ispijanje koktela i druženje s prijateljima. Prostor koji nas je toliko oduševio nalazi se u Chicagu, a uz zanimljive drvene palete, posebno se ističe obojena ograda. Naime, upravo ovi šareni grafiti čine razliku i pridonose cjelokupnom dojmu zanimljivog 'dvorišta'.

Izvor: Apartment Therapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:44