INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Najljepši dnevni boravci sa sofama koje privlače pažnju

 Instagram
Umjesto klasične bijele ili crne sofe, zašto ne biste odabrali neku u boji?

Neutralna sofa zasigurno je sigurniji izbor s kojim rijetko kad možete pogriješiti, ali zašto se ne biste odvažili na nešto drugačije te u potpunosti 'transformirali' svoj dom? Sjedeće garniture u boji koja se ističe i vizualno odudara od ostatka prostorije često može biti savršeno rješenje za stvaranje ugodnog ambijenta.

Ovaj predivan stančić u New Yorku uređen je u modernom stilu, a dizajneri su pri opremanju koristili glatke elemente poput metalnog stolića za kavu i lustera kao dekoracije koja cijelom dnevnom boravku daje određenu ugodnu energiju.

U dosta neutralnom dnevnom boravku upravo je tamnocrvena sofa ta koja odvlači pažnju i pruža određenu dozu osvježenja cijelom interijeru.

Kombinacija bijele, svijetloplave i narančaste savršeno se uklapaju u ovaj stambeni prostor koji oduševljava detaljima te svim ostalim dekorativnim akcentima.

Dizajner interijera u ovoj je dnevnoj sobi spojio srednjovjekovni moderni stil s azijskim dekorom nadahnutim kako bi se u interijeru stvorio eklektični ugođaj.

Tko kaže da se žuto ne može uklopiti u dnevni boravak? Sofa u ovoj divnoj nijansi savršeno pristaje ostatku interijera, a o tome da potpuno osvježava čitavi prostor ne moramo ni posebno govoriti.

Ova žuta sjedeća garnitura u savršenom je skladu sa svim kutovima ovog industrijskog stana koji ostavlja bez daha.

Tamnozelena sofa savršeno je rješenje kako stvoriti dodatno osvježavajući ugođaj u domu, a u ovom se stanu savršeno kombinira s dekorativnim biljkama koje su uvijek dobar izbor za dekoraciju.

Bez obzira na to što ovaj dnevni boravak obiluje mnogim bojama i različitim teksturama, svejedno ništa nije moglo 'ukrasti' fokus sa zelene sofe koju je teško ne primijetiti.

Svijetloplava sjedeća garnitura u ovom je klasičnom stanu s rustikalnim detaljima naprosto pun pogodak! Iako je ova boja nešto zagasitija, ipak se savršeno ističe u cjelokupnom stambenom prostoru i nije nimalo dosadna niti jednolična.

Izvor: My Domaine.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 21:28