INSPIRIRAJTE SE

Najnoviji trendovi uređenja doma koji su osvojili Instagram

 

Bez obzira na to jeste li kupili novu nekretninu ili ste jednostavno željni promjena u interijeru, Instagram vam u oba slučaja može poslužiti kao savršena inspiracija za uređenje. To je često najlakši način da otkrijete 'uradi sam' projekte, trendi dekoracije i sve ono na čemu rade vaši omiljeni dizajneri. Ovo je 15 najnovijih trendova uređenja doma koji trenutno vladaju Instagramom.

1. Pletivo kao materijal

Pletivo je trenutno jedan od najraširenijih trendova na društvenim mrežama. Uređenje doma detaljima od ovog materijala divan je način dekoracije prostora, a posebno je popularan u hladnijim danima. Materijali poput ratana ili morske trave postali su žarište svake prostorije u interijeru, od dnevnog boravka, spavaće sobe pa sve do blagovaonice.

2. Namještaj postavljen u obliku slova U

S geometrijskim oblicima kod namještanja doma nikad nećete pogriješiti, a trenutno je veliki trend ono u obliku slova U. Na primjeru iznad možete vidjeti kako su dizajneri postavili umjetničke slike na zidu u upravo ovom obliku te tako prostoru, u ovom slučaju hodniku, dali dodir svježine, a svejedno zadržali moderan, minimalistički osjećaj.

3. Kožni kauč

Kožni kaučevi danas se mogu pronaći gotovo posvuda, pa tako i na Instagramu, kao jedan od glavnih trendova uređenja doma. Njihova popularnost itekako ima smisla jer, osim što pristaju gotovo svakom stilu uređenja, također su preudobni.

4. SMEG kućanski aparati

Ono što vašoj kuhinji vjerojatno nedostajte jest SMEG hladnjak. Naime, hladnjak ovog brenda, kao i ostali SMEG kućanski aparati jedan su od najnovijih trendova uređenja doma te veliki hit na Instagramu.

5. Okrugla ogledala

Ako želite ukrasiti svoju kupaonicu, spavaću sobu ili hodnik, još jedan od trendova na Instagramu jesu okrugla zlatna ogledala. Zanimljivi zlatni okvir ogledala donijet će pravu količinu glamura i dekora u vaš dom, a pristaju apsolutno svakom stilu uređenja - od rustikalnog, boemskog pa sve do modernog uređenja interijera.

6. Materijali od ovčjeg krzna

Ovčje krzno jedan od trenutno najvećih trendova, a ono što odujševljava jest činjenica da se može kombinirati na mnogo različitih mjesta. Naime, možete njime ukrasiti naslonjač, sjedeću garnituru, stolce u kupaonici, pod u hodniku ili pak isti staviti na krevet u spavaću sobu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:14