15 NAJLJEPŠIH

Najudobnije spavaće sobe Instagrama

 

Neke dane najradije bismo ostali u krevetu nego se suočili sa svijetom, pogotovo kada vani pada kiša, a mi smo uložili toliko truda da od svoje sobe stvorimo pravu malu oazu. Često jedva dočekamo vikend kada si napokon možemo dopustiti dodatnih sat ili dva meškoljenja u udobnosti jastuka, mekih tkanina, toplih deka i lijepog okružja, a ustajemo iz kreveta prvi put tog tjedna odmorni i napunjenih baterija.

A post shared by Sejal Patel (@sp_homedesign) on

Već je svima jasno da uređenje savršene spavaće sobe nadilazi odabir pravog madraca i jastuka. Ono ovisi i o kvaliteti i teksturi tkanina kojima se pokrivamo i na kojima spavamo, atmosferi koju stvaramo pomoću svjetla i mirisa te dekoru koji odražava našu osobnost.

Budući da nam prostor uvijek može biti još ugodniji, zanimljiviji i elegantniji, volimo pregledavati inspirativne fotografije prostora u kojima drugi žive kako bismo se nadahnuli njihovim rješenjima, dobili ideje za pozitivne promjene i unaprijedili vlastiti prostor. Pritom nam je izvrstan izvor ideja popularni Instagram na kojem brojni korisnici dijele fotografije svojeg doma i s ponosom pokazuju kako su uredili pojedine njihove kutke. S Instagrama smo za vas zato izdvojili najudobnije spavaće sobe u kojima bismo se rado budili svako jutro. Uživajte!

A post shared by Leah Carol (@leahcarol_) on

A post shared by BedHead (@ilovebedhead) on

A post shared by JOCELYN (@heartsandkrafts) on

A post shared by Carlie (@carlie_aspinall) on

A post shared by Ebru Çavdar (@brcvdr77) on

A post shared by Irene Oust (@ireneoust) on

Dobar san je od izuzetne važnosti za zdravlje i kvalitetu života, stoga vas pozivamo da odaberete zdrav san uz Meblo Trade proizvode za zdravo spavanje!

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 20:00