DIZAJNIRANO ZA MAČKOLJUPCE

Namještaj koji će obožavati i vaši krzneni ljubimci

Stol dizajniran posebno za vlasnike mačaka

Da mačke vole dominirati i tražiti pažnju, a mi im ne možemo odoljeti i nije neka novost.

Ako ste vlasnici barem ovog jednog umiljatog krznenog ljubimca, zasigurno ste se već našli u situaciji u kojoj vi pokušavate bezbrižno raditi svoj posao za radnim stolom, a vaš mačak u isto vrijeme traži svu pažnju ovoga svijeta. Srećom, tim iz LYCS Architecture, dosjetio se izvanrednog rješenja i tako je nastao projekt CATable.

2013. godine osmislili su radni stol koji će držati vašeg ljubimca podalje od vašeg laptopa i šalice kave. Stol je osmišljen tako da savršeno prati ponašanje mačaka te da ih zabavi raznim tunelima i prolazima u stolu do dovoljne mjere da vi možete u miru obavljati svoj posao. Jedno su vrijeme vlasnici mačaka bili izuzetno zadovoljni ovim rješenjem, no s vremenom su se mačke ipak naučile na stol te im je dosadio.

Ruan Hao, dizajner koji je ujedno i voditelj ovog projekta, došao je zatim na novu ideju. Tako je svjetlost dana ugledao projekt CATable 2.0, više drvenih blokova koji funkcioniraju kao nastavak na radni stol, a koje vlasnici mogu postavljati prema vlastitom izboru. Osim što se mogu postaviti kao nastavak za radni stol, od njih možete napraviti stolić za dnevni boravak ili stolce.

U svakom slučaju, ova fantastična ideja odlična je za zabaviti i one najzahtjevnije krznene ljubimce.

Izvor: architali

Foto: LYCS Architecture

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:00