URADI SAM

Napravite floralnu zidnu dekoraciju u samo tri koraka

Želite izraditi cvjetni ukras za zidove u vašem domu? Pogledajte kako uspjeti u tome, i to u samo tri jednostavna koraka!

Kreativka Mateja Fanuko uživa u raznim 'uradi sam' projektima i pletenju makramea. Njezin rad možete pratiti na njezinom blogu, na stranici www.fanteadiy.com ili na Instagramu @fantea_diy i Facebooku fantea. Prodaje i na Etsyju - to možete pogledati na www.etsy.com/Fantea.

POTREBAN MATERIJAL: drveni obruč promjera 30 centimetara, umjetno cvijeće, pištolj, vruće ljepilo, škare, til tkanina (komadi 40 x 20 cm)

1. korak

Komade tkanine od tila (40 x 20 cm) pričvrstiti za kolut tako da komad tkanine po dužini presavinete napola, tvoreći omču kroz koju provučete dva kraja i zategnete. Tako napravite i s drugim komadima tkanine (broj komada tkanine prema vašoj želji).

2. korak

Pripremite komade umjetnog cvijeća (odrežite ih škarama s grane). Vruće ljepilo stavite na umjetni cvijet sa stražnje strane.

3. korak

Prislonite umjetni cvijet vrućim ljepilom koje ste nanijeli iza, na obruč-tkaninu na poziciju prema želji. Zalijepite onoliko umjetnog cvijeća koliko želite, bilo po tkanini bilo po obruču. I to je to.

Foto: Boris Kovačev/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 11:29