MASTERCLASS ONLINE TEČAJ

Naučite sve o fotografiji od Annie Leibovitz

Vidjet ćete svijet kroz njezine oči i zauvijek promijeniti svoj pristup fotografiji. Annie vas vodi na svoja snimanja kako bi vas naučila sve što zna o portretiranju i pričanju priče kroz slike

Poznata američka fotografkinja Annie Leibovitz svoju je karijeru započela davne 1973. godine, njezine kultne fotografije možete vidjeti u najpoznatijim svjetskim muzejima, knjigama i časopisima od Vanity Faira do Rolling Stone-a, a sada vam može biti i MasterClass instruktorica fotografije.

Annie je bila prva žena na čelu fotografa u magazinu Rolling Stone i zadnja osoba koja je fotografirala Johna Lennona. U svojem prvom online predavanju, Annie vas uči kako razviti koncepte, fotografirati predmete, snimati prirodnim svjetlom i obraditi fotografije u postprodukciji.

Vidjet ćete svijet kroz njezine oči i zauvijek promijeniti svoj pristup fotografiji. Annie vas vodi na svoja snimanja kako bi vas naučila sve što zna o portretiranju i pričanju priče kroz slike.

Inače, MasterClass je startup koji nudi online tečajeve poznatih profesionalaca, od Serene Williams koja podučava tenis i Gordona Ramsayja koji vas uči kuhanju do Kevina Spaceyja koji uči glumu, glavni cilj MasterClass online tečajeva je omogućiti svima upoznavanje sa svjetski poznatim majstorima i surađivanje s njima.

Od lansiranja 2015. godine MasterClass je ponudio predavanja od pisanja scenarija do satova tenisa - sve za 90 dolara (svaki). Novi tečajevi uključuju satove komedije sa Steve Martinom, dizajnerske tečajeve s Frank Gehryjem i lekcije iz fotografije s Annie Leibovitz.

Na tečaje fotografije Annie Leibovitz registrirati se možete već danas kako biste pristupili video lekcijama i ekskluzivnim materijalima. Učite u ritmu koji vam najviše odgovara na mobilnom telefonu ili stolnom računalu. Cijena jednog tečaja iznosi 90$.

Više informacija saznajte na - MasterClass

Foto: Annie Leibovitz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:00