Opcije od 36 do 395 kn

NEDOSTAJE VAM INSPIRACIJE ZA KUPNJU BOŽIĆNIH POKLONA? Kofer. je idealna destinacija za last minute shopping

U dućanu i pop-up storeovima kriju se opcije od 36 do 395 kn

Hrvatski brend kofer. omiljena je destinacija svih Zagrepčana (i njihovih posjetitelja), za kupnju originalnih poklona, a tijekom Adventa u dućanu se stvara posebna gužva. Baš je zato ove godine ponuda božićnih poklona još bogatija, a mogu se pronaći sitnice, ali i nešto konkretniji paketi, za svačiji ukus (i džep).

Kao najveća novost ističu se kofer. keksi nastali u suradnji sa slastičarkom Ivanom Čuljak. Ljubiteljica kolača je, naime, koristeći začine koje najčešće završe u gin toniku ili nekom drugom koktelu, upotrijebila za stvaranje neobičnih okusa - u specijalno dizajniranoj kutiji nalaze se tri vrste keksa, od ruže, bijele čokolade i bučinih sjemenki, oraha, naranče i čokolade te kokosa, badema i bijele čokolade. U pakiranju se nalazi šest keksi. (cijena: 36 kn)

Kupiti se mogu i popularne kofer. kuglice - ona punjena s mini verzijom škotskog gina Hendrick's dostupna je u sedam različitih verzija, s dodatkom začina kao što su pupoljak roze ili žute ruže, borovica, dehidrirana limeta, cvijet hibiskusa... (cijena: 90 kn)

U blagdanskoj ponudi nalaze se i poklon paketi, njih čak 41, koji su dostupni u mini, ali i velikim verzijama. Ljubitelje gina oduševit će kofer. gin box u kojem se nalaze boca irskog Gunpowdera, koji svoj zanimljiv okus duguje istoimenom čaju, ali i limeti, limunu i grejpu te bočica Thomas Henry tonika i začini koji komplimentiraju ovom piću. (cijena: 395 kn)

Među mini boxevima ističe se onaj novi, u kojem se skriva bočica Diplomatico ruma, koji se konzumira uz dodatak Thomas Henry Coffee tonika i kardamoma, a koji dolazi u epruveti. (cijena: 110 kn)

Kao jedan od najatraktivnijih poklona nametnula se Botanica kutija sa začinima. U metalno-staklenoj ambalaži krije se šest različitih začina kojima se može dekorirati gin tonik ili ih, pak, možete iskoristiti za pripremu slastica. (cijena: 320 kn)

Novitet u ponudi su i rokovnici "sama pamet". Za ideju i dizajn zaslužan je kofer. tim, a rokovnik je dostupan u tri verzije - crnoj, bež i bordo. Sveukupno 200 stranica spremno je za ispisivanje novogodišnjih odluka i planova. (cijena: 140 kn)

Mirisne svijeće dio su standardne ponude brenda kofer., a ove sezone brend je surađivao s dvije umjetnice. Ilustratorica Martina Lučin zaslužna je za motive s macama, dok je Lana Hudina, nacrtala božićnu ilustraciju Adventa. Svijeće su oplemenjene mirisom "Christmas spice". (cijena: 70 kn)

U dućanu brenda kofer., na adresi Gundulićeva 13, kao i u pop-up storeovima u City Centeru One East i Arena Centru, može se pronaći sav božićni asortiman, kao nove kofer. kuglice sa začinima, pregršt gin boxeva, poklon paketa, rokovnika, svijeća, začina...

Više informacija možete pronaći na www.kofer.hr, na kojem se nalazi webshop, kao i na Instagram profilu brenda @kofer..

Foto: Kofer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 06:37