A VERY DISNEY CHRISTMAS

Neodoljiva kolekcija Disneyjevih ukrasa stigla je u Primark

Pravo je vrijeme da kontaktirate prijatelje i rodbinu kojima je Primark nadohvat ruke, jer su upravo stigli fantastični ukrasi za bor s motivima najslađeg Disneyjevog mišijeg para!

Obožavatelji Disneyjevog svijeta i ovog Božića dolaze na svoje. U Primarku se nalazi najslađa božićna kolekcija inspirirana Mickeyjem i Minnie Mouse pod nazivom "A Very Disney Christmas!".

Ova božićna suradnja s Disneyjem ne uključuje samo božićne ukrase. Osim dekoracija, imaju i široku ponudu poklona za sve generacije koja se i inače nalazi u Primarkovoj kolekciji: tople i mekane pidžame, modne dodatke, šalice...

Ali nama su za oko zapele ovogodišnje simpatične dekoracije za božićno drvce.

Srebrnim, zlatnim i ružičastim sjajnim nijansama ukrasa u obliku najpoznatijih mišjih glava definitivno ne možemo odoljeti. A ove godine ćete možda razmotriti i malo drugačiji vrh božićnog drvca. Čini se kako će Mickeyjev bakreni oblik glave ove Badnje večeri osvajati vrhove božićnih drvca. Kako i ne bi, kada izgleda nevjerojatno efektno, a topli bakreni sjaj mu definitivno ide u prilog budući da ga interijeri jednostavno obožavaju.


Osim simpatičnih ukrasa za božićno drvce, u kolekciji se našao i neizostavni šarmantni adventski kalendar koji neodoljivo podsjeća na one starije verzije Minnie i Mickeyja, tako da će zasigurno osvojiti sve nostalgičare.

Foto: Primark
Izvor: Ideal Home

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:10