Novi hrvatski brend na tržištu 

Nerina Candles, ručno rađene svijeće od prirodnog voska 

Svi smo slabi na lijepe proizvode za doma, a posebno na one koji dolaze u neodoljivim mirisima. Odnedavno je hrvatsko tržište bogatije za još jedan uspješan brend koji nam je privuklo pažnju...

Uzbuđeni smo što vam danas možemo predstaviti Nerina Candles, malu mirisnu radionicu Nerine Fornažar Kežman specijaliziranu za izradu mirisnih svijeća od prirodnog voska, ručno i s puno ljubavi.

Ljubav prema izradi organskih svijeća od sojinog voska rođena je u proljeće 2018. godine i u početku je to bio samo hobi. No, s vremenom je predanost i ljubav prema izradi svijeća te podrška koju je dobivala od obitelji i prijatelja, a kasnije i sretnih klijenata, potaknuli su Nerinu da hobi pretvori u unosan mali posao na koji je danas vrlo ponosna.

- Prije nego sam se odvažila odnijeti svijeće kao poklon prijatelju na Hvar povodom otvaranja bara protekao je dug period istraživanja i isprobavanja. Sve sastojke, od samog voska, preko eteričnih i mirisnih ulja do pamučnih i drvenih fitilja, trebalo je odabrati i isprobati kako bi se dobio kvalitetan proizvod kojeg sam zamislila. Vjetar u leđa dali su mi veoma pozitivni komentari već u prvoj večeri gorenja svijeća kod prijatelja u baru, te sam nakon toga odlučila svima koji žele omogućiti da uživaju u ‘mirisnim paketićima, kako ih ja zovem, u intimi svojih domova’, priča nam Nerina te dodaje kako i nakon dvije uspješne godine sve svijeće i dalje sama radi u svojoj mirisnoj radionici, kuhinji te i dalje sama obavlja sve nabave, oblikovanje, poliranje, pakiranje i otpremu, jer želi da sve svijeće imena Nerina Candles budu kvalitetan proizvod bez štetnih sastojaka, ponosno nam priča.

Nerina svijeće izrađuje isključivo od prirodnog sojinog voska, jer želi kvalitetan proizvod koji je u sinergiji s prirodom.

Nas je zanimalo koje su prednosti svijeća od prirodnog voska?

- Svijeće napravljene od prirodnog voska imaju puno prednosti, a jedna od njih je da nastaju od prirodnog i obnovljivog izvora energije, od biljka soje, dok je parafin derivat nafte i dobiva se od neobnovljivih izvora energije. Osim toga, prirodni vosak ima talište na puno nižoj temperaturi pa svijeće duže gore od parafinskih. Također, kod prirodnog voska ne dolazi do otpuštanja štetnih plinova kao kod parafinske svijeće. Čađa koja se lovi na stijenke čaše je svedena na minimum, dok je kod parafinskih veoma vidljiva, eterična ulja se ravnomjernije otpuštaju u sojinom vosku nego u parafinu, pa je i sam miris prirodniji i ravnomjerno izgara do samog kraja, nabraja nam Nerina.

Nerina Candles trenutno u ponudi ima 7 različitih mirisa, koji dolaze u dvije veličine 170 g i 100 g: Lavender & Rosemary, Cedarwood & Jasmine, Citrus Mist, Peppermint Frost, Cotton Blanket, Cocoa Cashmere, Winter Fairytale i Lavander Fields na koji je vlasnica posebno ponosna jer za njega koristi čisto eterično ulje lavande iz Istre.

Uz spomenuta punjenja, Nerina u ponudi ima i prigodne poklon kutije, koje uz mirisne svijeće sadrže: bočicu ulja, vrećicu suhe lavande i šibice te su također dostupne u dvije veličine.

Nerina Candles

Nerina Candles

Sve detalje o proizvodima možete pronaći na službenom webshopu: www.nerinacandles.com i društvenim mrežama Nerina Candles: Instagram: @nerinacandles i Facebook: @Nerina Candles.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 11:35