Idealne kuhinje za svaki stil

Nolte Küchen

Ergonomski dizajn, višegodišnja pouzdanost i vrhunska kvaliteta po razumnoj cijeni

Nolte Küchen su već više od 50 godina sinonim za visoku kvalitetu. Tvrtka je osnovana 1958 god. sa sjedištem tvrtke Lohne, Melle.

Nolte Küchen je treći po veličini proizvođač kuhinja u Njemačkoj. Izvozi svoje proizvode u više od 40 zemalja diljem svijeta. To su kuhinje koje odlikuje visok standard kvalitete, dizajna, inovativnosti i funkcionalnosti.

Kuhinje koje nude sve što si kupac može poželjeti. Osim velikog izbora boja i materijala, kuhinje su podijeljene na osam cjenovnih razreda.

Cilj Nolte Küchen je da se svake godine povisuju standardi s novim inovacijama i prednostima. Različite mogućnosti koje pristaju različitim budžetima, Vašem prostoru i životnom stilu nudi Nolte Küchen.

U skladu s njemačkom kvalitetom i proizvođačem kuhinja kao što je Nolte Küchen, za potpunu funkcionalnost i dizajn za najvišu kvalitetu života – pobrinuti će se Miele.Osnovu poslovanja tvrtke Miele čine stalne inovacije. Jer jedino kada se slijedi originalni njemački slogan „Immer besser“ („Uvijek bolji“) može se računati na trajni uspjeh.

Kvaliteta, trajnost, jednostavnost korištenja, inovativnost i dizajn samo su neke od karakteristika Miele uređaja koje ih čine iznimno poželjnima.

Cilj nam je omogućiti potencijalnim kupcima i svim ostalim zainteresiranima da se uvjere u neusporedivu kvalitetu Miele uređaja te da upoznaju tvrtku Miele, dožive proizvode vrhunske kvalitete te iskuse blagodati moderne tehnologije u jednostavnosti dizajna.

Drvo ili medijapan, jednobojno ili u kombinaciji boja, mat ili sjaj – svatko ima svoju ideju kako bi njihova idealna kuhinja trebala izgledati. Ali kako sve naše kuhinje imaju istu visoku razinu kvalitete, odluka je samo na Vašem osobnom odabiru. Naš široki raspon kuhinja od stilskih, klasičnih do modernih ravnih linija. Iako su stilovi kuhinja različiti, imaju neke važne zajedničke značajke: ergonomski dizajn, višegodišnja pouzdanost i vrhunska kvaliteta po razumnoj cijeni. Garancija na kuhinje je 5 godina!

Naše stručno osoblje uz kompjutersku tehnologiju 3D prikaza, pomoći će Vam u kreiranju najekonomičnijih i najfunkcionalnijih rješenja za Vaš životni prostor. Jedinstven pristup svakom klijentu podrazumijeva potpunu uključenost u razvoj projekta po njegovim željama, potrebama i mogućnostima.

Vidimo se u Nolte Studiu!

Više informacija potražite na: www.noltestudio.com.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:35