BOJE, SKLADIŠTENJE I UKRASI

Nova godina, novi dekor!

 

To je to, 2020. je ovdje! S novom godinom dolazimo do novih trendova u uređenju i tu smo da vas obavijestimo, kao i da vam pomognemo da ih reproducirate u svoj dom, i učinite personaliziranim i modernim.

Boje

Snažne boje vode glavnu riječ na početku ove godine: zelena boja jele, terakota smeđa i crna, za stvaranje atmosfere iz "šezdesetih", pomalo kao u seriji Mad Men za ljubitelje, koji se sjećaju. Trendove boja općenito je lako prihvatiti jer je potrebno malo boje tu i tamo, i željeni učinak je dobiven. Na primjer, izvucite svoje četke i obojite noćni ormarić - obavezno operite, obrusite i nanesite temeljnu boju prije nego što nastavite s bojanjem! Ako niste raspoloženi za tako radikalnu promjenu, uvijek možete dodati malo boje u vašu dnevnu sobu pletenom dekicom prebačenom preko kauča!

Skladištenje

Ova godina započinje minimalizmom, unatoč najavljenom maksimalizmu. No, poanta je u optimizaciji prostora s naglaskom na prirodan izgled. Dakle, ima li što prirodnije od niza malih recikliranih polica od drva? Ako želite uštedjeli prostor poda, ne postoji ništa bolje od skladištenja u visinu, a u boji prirodnog drva je najjednostavnije. Police možete izraditi od paleta ili komada drva, a za izradu ćete trebati nešto nešto osnovnog alata, kao što su bušilica, čekić, odvijač i čavli, kako biste transformirali vaš interijer. Boemski šik se vratio!

Ukrasni predmeti

U duhu boemskog i prirodnog, cvijeće je neizostavno, a efekt "prekrasnih polja" je hit. Kupite cvijeće, ako ga još nemate u vlastitom vrtu ili terasi i ukrasite dom njime, jer ima li što ljepše od nježnog cvijeća na istaknutom mjestu u domu? Nema, ali ako želite biti originalni, zašto ne biste pokušali izraditi cvijeće od žice? Ne vene i jednostavno se može napraviti, a potrebna su vam kliješta, žica i malo tkanine. Malo modernog osobnog dodira, nikada nije na odmet.

Izvor: planete-deco.fr

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:36