duhoviti minimalizam

Nova kolekcija majica zabavnog brenda Fun Forms

Autorica duhovitih ilustracija i majica pod nazivom Fun Forms Josipa Milović oduševila je poklonike svog dizajna novom kolekcijom majica za ljeto 2017. godine. Ljubitelji Joy Divisiona odmah će prepoznati da je nadahnuće za dizajn bila naslovnica albuma Unknown Pleasures čiji je minimalizam iskazan linijama Josipa iskoristila za razvijanje novih oblika i prikaza. Pri osmišljavanju ilustracija za nove majice Josipa se poigrala promjenama ritma linija koje mijenjaju cijelu kompoziciju ilustracije. Objasnila nam je da linije u njezinoj novoj kolekciji imaju dvojaku funkciju; iscrtavanja novih oblika i prekidanja postojeće harmonije.


Oduševljeni kupci prepoznali su kvalitetu brenda Fun Forms pa tako ne iznenađuje ni sve veći interes za nedavno objavljenu novu kolekciju. A upravo su oduševljeni kupci Josipi motivacija za daljnji razvoj proizvoda i samog brenda. Posebno joj je drago što novi kupci pronalaze Fun Forms zahvaljujući preporukama koje su dobili od zadovoljnih vlasnika majica s veselim printevima iz ranijih kolekcija, a nova će sigurno privući pažnju optičkim iluzijama i zabavnim ljetnim prikazima.


Nova kolekcija sadrži šest modela crnih majica s kratkim rukavima i minimalističkim ilustracijama, a Fun Forms će ubrzo na tržište izbaciti i mušku kolekciju, kao i bijele majice s istim minimalističkim motivima. Cilj dizajnerice bio je spoj jednostavnost linija i elemenata ljeta koje svi željno iščekujemo!


Majice se mogu naručiti putem Facebook profila Fun Forms ili putem web-stranice funforms.me. Cijena majice dugih rukava je 230 kuna, majice kratkih rukava 150 kuna, a uz svaku dolazi besplatna platnena torba.

FUNFORM'S JOSIPE MILOVIĆ Zabavni printovi i dekoracije inspirirani životnim trenucima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:23