KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE/LJETO 2020.

NOVA KOLEKCIJA: Pogledajte koji su nas komadi brenda Zuiver najviše oduševili...

 Zuiver
Prirodni materijali, geometrijski oblici i pastelne boje glavne su karakteristike koje opisuju najavljenu kolekciju za proljeće/ljeto

Poznati nizozemski brend koji već godinama plasira na europsko tržište dizajnerske, ali sasvim pristupačne komade namještaja i dekoracija za uređenje doma predstavio je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2020., a mi smo za vas izdvojili one (barem nama) najljepše koji se uklapaju u interijere uređene u skandinavskom stilu, ali jednako tako i u industrijske te moderne životne prostore.

Foto: Fajen Terrazzo vaza za cvijeće, Zuiver

Foto: Fajen Terrazzo vaza za cvijeće, Zuiver

Foto: Victoria pomoćni stolić za kavu, Zuiver

Nova kolekcija popularnog brenda oduševljava ponudom, a za nadolazeću sezonu koja samo što nije počela donosi nepogrešivu kombinaciju prirodnih materijala i metalnih detalja, prvenstveno u crnoj boji. Među novitetima se nalaze udoban lounge stolac Spike s naslonom od ratana te pomoćni stolić za kavu Victoria izrađen od terrazza.

Foto: Spike lounge stolac s naslonom od ratana, Zuiver

Foto: Spike lounge stolac s naslonom od ratana, Zuiver

Materijali su to koji su na vrhuncu popularnosti bili 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, a izgleda da se ponovno vraćaju u trendove uređenja interijera. Iz tog su ranije spomenutog vremenskog razdoblja dizajneri crpili i inspiraciju što se tiče same palete boja, dok je za geometrijske oblike drugih komada namještaja zaslužan utjecaj 80-ih.

Foto: Lesley podna svjetiljka crna, Zuiver

Foto: Lesley podna svjetiljka bijela, Zuiver

Novu kolekciju, kao i preostalu ponudu namještaja nizozemskog brenda možete pronaći na službenim stranicama Gnijezdo.hr i Dizajnholik.

Foto: Zuiver

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 14:04