VESELA I ŠARENA

Nova predivna ljetna kolekcija iz Ikee

 

Roštiljanje na terasi, popodnevna kava na balkonu i jutarnje izležavanje na krevetu, zvuči poznato? Dakako, mislimo na ljeto i odmor koji svi s nestrpljenjem čekamo. Ljeti smo opušteniji i društveniji, a dugi i topli ljetni dani kojima se silno radujemo donose nam mnogo radosnih trenutaka kada smo s ljudima koje volimo, bilo u vrtu, na balkonu, plaži, ili kod kuće u dnevnoj sobi. Upravo je tim trenucima IKEA posvetila svoju novu ljetnu kolekciju. Uz to, mnogi su proizvodi nove kolekcije osmišljeni za korištenje i na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Na primjer, stol Själland je dizajniran kako bi se lako mogao premjestiti s terase u dnevnu sobu ili solarne svjetiljke koje će lijepo svijetliti na balkonu, ali i u spavaćoj sobi. S novom ljetnom kolekcijom sve je moguće.

Najbolji trenuci se događaju s ljudima koje volimo i ne smijemo podcijeniti koliko pravo okruženje može značiti za zajedništvo. Na primjer, par udobnih šarenih jastuka ili prijenosni kauč na koji se može smjestiti cijela obitelj neizmjerno su bitni osobito kada smo na odmoru. Među novostima su i baršunaste mekane tkanine, zelene biljke i svjetlosne lampice koje na svoj način doprinose da ljetni trenuci budu nezaboravni i stvaraju pravu atmosferu.

Vesela nova ljetna kolekcija obiluje raznobojni tropskim uzorcima i svijetlim bojama, a mjesto snimanja novog kataloga uvijek igra ključnu ulogu u percepciji novih proizvoda. No, vješti Ikeini dizajneri nas nisu iznevjerili. Fotografije su snimljene u luksuznom kolonijalnom ljetnikovcu u lijepoj staroj ulici negdje u Latinskoj Americi. Poznati skandinavski dizajn u tandemu s autentičnim lokalnim štihom pokazao se nevjerojatno atraktivnim i nadahnjujućim. Uživajte!

HAVSTEN lounge stolica, 1649 kn.

SAGSTUA okvir kreveta, 999 kn.

NORDKISA garderoba s kliznim vratima, bambus, 1.699 kn.

NORDKISA klupa, bambus, 499 kn.

BJÖRKSNÄS okvir kreveta, breza, 2.399 kn.

KOLBJÖRN ormarić, bež, 599 kn.

FULLEN element s umivaonikom, 199 kn.

FEJAN sklopiva stolica, 79,90 kn.

ÄPPLARÖ klupa, 449 kn.

HUSARÖ fotelja, 749 kn

HAVSTEN trosjed, 4.747 kn.

KROKHOLMEN stolić, 249 kn.

SJÄLLAND stol, 2 stolice i klupa, 3.370 kn.

SVANÖ klupa sa sjenicom, 749 kn.

SOLVINDEN LED solarna visilica, 49,90 kn.

OTTERÖN/INNERSKÄR tabure, 348 kn.

SOLBLEKT sklopiva stolica za plažu, 499 kn.

SOLBLEKT suncobran, 249 kn.

SOLBLEKT sklopivi stolac, 179 kn.

BROGRUND tuš, 849 kn.

SOLVINDEN LED solarna stolna lampa, 179,90 kn.

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 06:07