Flower Home kolekcija

Nova raskošna kolekcija za uređenje doma poznate američke glumice

Pogledajte kakvu je divnu kolekciju dizajnirala glumica Drew Barrymore!

Poznata američka glumica Drew Barrymore u posljednje se vrijeme rijetko pojavljivala u filmovima, jer se više usredotočila na svoje druge projekte. Najnoviji među njima je lijepa kolekcija namještaja i dekoracija za američki lanac trgovina Walmart. Linija je začinjena boemskom atmosferom i šarenim uzorcima, dok su, prema riječima autorice, svi proizvodi pristupačni i jeftini. A mi možemo sa sigurnošću reći da Drew ima prilično dobar ukus!

Flower Home kolekcija s potpisom glumice je hirovit i nepretenciozna , a uključuje namještaj i dekoracije inspirirane osobnom estetikom glumice i sposobnošću crtanja. Raskošni namještaj i akcenti su dizajnirani kako bi vam pomogli da i sami stvorite jedinstven i nevjerojatan mozaik uzoraka i boja u domu.

Što kolekciju čini posebnim? Svaki predmet u ovoj kolekciji dizajniran je s ljubavlju. Drew se pobrinula da svi uzorci na jastucima i tkaninama imaju jedinstveni rukopis, koji nećete pronaći nigdje drugdje. Upravo ta pažljivost i briga čine kolekciju posebnom.

Kolekcija je iznimno bogata i uključuje proizvode za uređenje i ukrašavanje gotovo cijelog doma: sofe, stoliće, rasvjetu, fotelje, jastuke, posteljinu, zavjese i druge predmete, koje možete pogledati na službenim stranicama Walmart.

Foto: Walmart

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:32