SPOJ TEHNOLOGIJE I ESTETIKE

Nova SMEG kolekcija u zlatno-ružičastoj boji koja ostavlja bez daha

Predivnih boja i retro dizajna ovi će neodoljivi uređaji sigurno podići izgled svake kuhinje!

Spoj vrhunske tehnologije i estetike - tako bismo najjednostavnije mogli objasniti SMEG stil. Ako redovito pratite profile na Instagramu, posebno one koji se tiču uređenja interijera, sigurno ste već imali priliku vidjeti retro uređaje ovog brenda kao sastavnu komponentu u prostoru. Njihov zaobljeni retro izgled i neočekivane boje daju posebnu notu u usporedbi s uobičajenim, klasičnim uređajima koji se nalaze u tipičnim kuhinjama.

Od hladnjaka boje metvice do tostera u toploj krem ​​nijansi, SMEG-ovi uređaji postali su jedan od najtraženijih dodataka za dom u posljednjih nekoliko godina, a na temelju njihovog najnovijeg lansiranja to se sigurno neće uskoro promijeniti. Naime, nova SMEG kolekcija kuhinjskih uređaja ostavlja bez daha već na prvi pogled!

Brend je izdao limitiranu kolekciju u suradnji s Williams Sonomom i to ovog puta nije još jedna od karakterističnih pastelnih boja. SMEG se ovog puta odlučio za metalik nijansu, zlatno-ružičastu boju koja odlično pristaje svakoj kuhinji, bez obzira na to koji stil uređenja prevladava u prostoru.

Zasad spomenuta kolekcija podrazumijeva tek dva kuhinjska uređanja, točnije toster i kuhalo za vodu. Polirani kromirani naglasci novim kuhinjskih uređajima dodaju spektakularni sjaj i dobro se 'poigravaju' s lijepim nijansama ružičastog zlata.

Držimo palčeve da ćemo u ovoj predivnoj boji ubrzo vidjeti i ostale kuhinjske SMEG uređaje!

Foto: Williams Sonoma.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 13:26