INTERIJERI U ONLINE SVIJETU

NOVI BROJ ČASOPISA D&D samo DANAS (20.5.) na svim kioscima!

Internet je preuzeo sve aspekte našeg života, pa tako i svijet interijera. Moramo priznati da se gotovo i ne sjećamo kako smo se inspirirali prije Instagrama, Pinteresta i brojnih drugih web stranica, blogova i portala posvećenih interijerima, domu, arhitekturi i dizajnu.


Tema broja novog D&D-a koji izlazi u nedjelju (20.5.) bavi se upravo time: interijerima u online svijetu. Doznat ćete tko su važni influenceri na Instagramu koji svakodnevno dijele fotografije svojih lijepih životnih prostora sa stotinama tisuća pratitelja, koji su najznačajniji web portali o arhitekturi i dizajnu na svijetu te kako je Pinterest postao mreža koja diktira trendove uređenja domova diljem svijeta. Predstavit ćemo vam i dvije dame iz Lijepe naše koje su svoju ljubav prema uređenju interijera pretvorile u hvalevrijedan poslovni projekt i inspirativni blog.

Kao i obično, vodimo vas u dva divna domaća interijera, impresivnu kuću u blizini Dubrovnika koja podsjeća na brod i stan u Zagrebu čija će vas etažna (!) terasa oboriti s nogu. Sigurni smo da znate da svaki mjesec snimamo veliki editorijal sa stvarima iz domaćih trgovina kako bismo vas inspirirali i potaknuli da u svom domu pokušate nešto slično.

Ovaj mjesec tema je kombinacija boja koja je zaludjela interijerski svijet: ružičasta i zelena! Upoznat ćemo vas i s domaćim kreativcima, bračnim parom Takacs koji tehnikom sitotiska ukrašavaju tkanine i od njih rade predivne posteljine, jastučiće, torbe i odjevne predmete. Zavirit ćemo i u jedan od najcool ureda u Zagrebu te vas inspirirati sjajnim idejama za proljetni shopping.


Sve to, ali i još mnogo divnih inspirativnih ideja očekuje vas u nedjelju (20.5.) na svim kioscima uz Nedjeljni Jutarnji za samo 13 kuna!

Sve svoje primjedbe, pokude i pohvale možete nam pisati na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook stranici D&D - Dom i Dizajn i Instagramu @domidizajn Internet je preuzeo sve aspekte našeg života, pa tako i svijet interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:56