TRK NA KIOSKE

NOVI BROJ NAJČITANIJEG MAGAZINA Božićno izdanje časopisa D&D JOŠ SAMO DANAS (17.12.) potražite na kioscima

 

Tko se veseli prosincu više od dječice? Sveti Nikola, Badnjak, Božić, darovi se samo nižu... Ipak, u ovo vrijeme hiperprodukcije i potrošačkog ludila mnogi se pokušavaju okrenuti onome što je stvarno bitno: obiteljskom druženju, zajedništvu i stvaranju uspomena.

Zato smo ovaj Božić odlučili okupiti četiri kreativne mame koje su osmislile zanimljive “uradi sam” projekte u kojima mogu sudjelovati i klinci. Jednostavni i neodoljivo slatki tutorijali potaknut će maštu vaših mališana i naučiti ih da nije uvijek najbolje rješenje ušetati u dućan i kupiti gotov ukras, igračku ili dar.

Uz naš božićni handmade vodič tako ćete naučiti s mališanima izrađivati girlandu, snješka od krafnica, brošić s likom Djeda Božićnjaka i još mnogo toga. Osim odličnih, prigodnih proizvoda, još je važnije to što ćete provesti kvalitetno vrijeme s djecom i naučiti ih kako mogu biti korisna i kreativna, a pritom se super zabaviti u vašem domu.

I ovaj mjesec vodimo vas u divne, blagdanski okićene životne prostore. Inspirirajte se izgledom čarobne kuće u Bosiljevu, toplog stana u Koprivnici i eklektičnog doma u Zagrebu. No, ni to nije sve. Otkrivamo i koji dućan u Hrvatskoj ponosno nosi titulu najljepše božićno dekoriranog, a nismo zaboravili ni one kojima u ovo doba treba pomoć pri kupnji darova za najbliže. Proučili smo ponudu dućanima i web shopovima i odabrali najbolje proizvode za vaše najbliže. Nemojte lutati satima po trgovinama, iskoristite naš božićni shopping šalabahter.

Ove, ali i brojne druge zanimljive teme čitajte samo u nedjelju, 16. 12. uz Jutarnji list, u novom broju magazina D&D.

Želimo vam sretan Božić i nezaboravnu 2019. godinu.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:48