MADE IN CROATIA

Novi komadi namještaja s domaćim potpisom

Hrvatski dizajnerski brend Deez Produkt ima nove komade u svojoj ponudi. Iz radionice ovih kreativnih dizajnerica novitet su ormarić Komodula i stol Orbis. Riječ je o komadima namještaja koji su izrađeni od prirodnih materijala, jednostavni za održavanje te kompletno proizvedeni u Hrvatskoj.

Oba komada karakteriziraju jednostavne linije i minimalizam, uz mogućnost biranja jednobojnih ili višebojnih detalja. Bezbrojne mogućnosti prilagodbe Komodule i vrhunski dizajn stola zasigurno će oduševiti ljubitelje urbanog produkt dizajna. Iza Deez Produkta stoje Ivana Zovko i Maša Simetić, koje svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić, pa tako i dizajn novog ormarića i stola potpisuje Đena.

Komodula je modularni ormarić koji se sastoji od dva različita modula. Možete ga koristiti kao samostalne module ili se poigrati njihovim spajanjem.

Stol Orbis je, pak, blagovaonski stol koji odiše jednostavnim linijama i minimalizmom. Proizvodi brenda Deez Produkt trenutačno su dostupni preko web shopa na stranici www.deez.hr.

Foto: Sanjin Kaštelan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:36