NOVOSTI

Novi kuhinjski sudoperi nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke

 

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje. Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bi napunili lonce, pripremili povrće i oprali posuđe nakon obroka, a to je sudoper! Svojom jedinstvenom ponudom kuhinjskih sudopera, proizvođač sanitarne opreme Grohe, sada postavlja nove standarde te čini svaku uporabu sudopera manje zahtjevnom. Njihova moderna kuhinja savršen je spoj oblika i funkcionalnosti.

Grohe sudoperi dizajnirani su kao PerfectMatch, tj. savršen spoj: ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombiniraju s Grohe kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, ugodnih proporcija i bez prskanja. Zahvaljujući QuickFix sustavu i standardnom reverzibilnom dizajnu, sudoperi su dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi. Mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke ili gnjavaže.

Postoji osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih do onih minimalističkog i reduciranog stila. Osim toga, sudoperima se može dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjenske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Kako bi svojim kupcima olakšao odabir odgovarajućih sudopera, slavina i ostalih dodataka Grohe je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od sudopera i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

Više na: www.grohe.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:16