Božić 2017

Novi predivni adventski vijenci Lidije Kraševac

 

U stalnoj smo potrazi za lijepim dekoracijama koje će vam pomoći da vaš dom za nadolazeće blagdane zablista. Pritom, najviše volimo one domaćih kreativaca, a jedna od njih je i Lidija Kraševac koja je svoj hobi pretvorila u posao, i svake godine nas iznenadi s novitetima pa smo ju i ove godine odlučili posjetiti zbog asortimana za nadolazeće blagdane, a posebno su nas zanimali maštoviti adventski vijenci, koji izgledaju čarobno.

I nismo se prevarili. Lidija nas je i ove godine ugodno iznenadila. Prirodne je materijale poput kore drveta, mahovine i čempresa obogatila s blještavim kuglicama, trakicama i mašnicama, i izgledaju fantastično. Za izradu koristi i vatelina koji je odlično prihvaćen jer je mekan, nježan i asocira na zimu i snijeg. Aranžmane radi u metalnim kanticama i posudama od drva, a moguće je naručiti i personalizirane aranžmane bez ikakvih ograničenja u boji, veličini, izgledu svijeća, obliku i formi predmeta.

Za izradu jednog aranžmana ili vijenca Lidiji treba od 30 minuta do sat vremena ili više. No, ono što nas svaki puta oduševi je veselje i ljubav s kojom pristupa izradi svojih vjenčića.

Rok isporuke tri dana

Cijene se kreću od 150 do 250 kuna, a rok isporuke je do maksimalno tri dana. U Zagrebu, ako je potrebno, dostavlja na adresu, a izvan Zagreba šalje poštom.

Narudžbe i upite mogu se slati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili Facebook stranici.

Foto: Sandra Šimunović/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 17:46