MAKEOVER TJEDNA

Novo lice male kupaonice

Pogledajte kako je jednostavnim promjenama mala i beživotna kupaonica postala oličenje stila u obiteljskom domu

Izgled dječje kupaonice nije odgovarao potrebama ove četveročlane obitelji pa su se za pomoć kod renoviranja obratili američkoj dizajnerici interijera Amy Elbaum koja potpisuje uređenje ovog simpatičnog kupaonskog prostora.

- Kupaonica se nalazila između spavaćih soba dvoje djece, a osim pomalo dosadnog uređenja, problem je bio i taj što nije imala kadu. Umjesto toga, kupaonica je imala tek malu kabinu za tuširanje. Upravo zbog toga, odlučili smo u kupaonicu staviti kadu te srušiti zid. Tlocrt rješenje nije se mijenjalo - rekla je dizajnerica za portal My Domaine.

Foto: Jessica Alexander

- Naime, dječja kupaonica trebala bi biti opremljena namještajem od izdržljivih materijala. Zato smo nabavili jeftine i izdržljive materijale poput zanimljivih pločica na podu i keramičkih zidnih pločica, a usput ipak zadržali izgled određenog luksuza u prostoru - naglasila je dizajnerica.

Foto: Jessica Alexander

Dizajnerica je također dodala staklenu pregradu kako bi što uspješnije odvojila kadu od ostatka kupaonskog prostora. Kombinacijom uvijek aktualne crne, bijele i sive boje dizajnerica je uspjela stvoriti glamurozan osjećaj u prostoru te mu dala određenu dozu luksuza.

Foto: Jessica Alexander

Dizajnerica je promijenila i kupaonsku rasvjetu koja je sada modernija, a postavljen je i novi umivaonik. Iako se radi o dječjoj kupaonici, korištenjem nesvakidašnjih elemenata u prostoru to se na prvi pogled ne bi moglo sa sigurnošću reći.

Izvor: My Domaine.com

Foto: Jessica Alexander

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:49