HOT,HOT, HOT

Novosti iz zagrebačke trgovine Dizajnholik

 

Ako ste u potrazi za originalnim poklonom ili samo malo inspiracija, isplati se svaratiti u zagrebački Dizajnholih. Prepuni su novih proizvoda koje su s pažnjom odabrali za vas!

O ovoj kolekiciji maštamo od kada je ugledala 'svjetlo dana' u njujorškim concept dućanima. Čim je 'preplivala baru', dobila je posebno mjesto i u Dizajnholiku. Posebno volimo REALITY kolekciju fenomenalnog, ali pomaknutog dizajnera Harry Allena inspiriranu ljepotom predmeta koje svakodnevno koristimo. Stavljajući poznato u drugačiji kontekst dizajner im daje novo značenje.

Kockice leda su prošlost! Guštajte u svom najdražem piću uz kugle leda bez straha da vam se piće pretvori u vodu. Jer prije ćete vi popiti par rundi no što se kugla otopi. Živjeli!

Svježe samljeveni začini svakom će jelu dodati poseban gušt. U ovaj ručni porculanski mužar smo se naprosto zaljubili! Za kuhanje s još većim užitkom! Dobar tek!

Aligatori i krokodili više neće biti strašni, biti će najbolji prijatelji za igru! Ove didaktičke drvene igrače prekrasne izrade dio su asortimana brenda Areaware.

BRRM-BRRRRM! Novi autići za velike i male! Drveni, rukom bojani i jako, jako stylish!

Svratite u DIZAJNHOLIK na poznatoj adresi Ilica 11 (u dvorištu)!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:28