BEZ BUŠENJA ZIDOVA

Odličan trik za blagdanske zidne dekoracije

Foto: @nest.out.west/Instagram
Kako uopće urediti blagdanski interijer od glave do pete, bez da probušimo koju rupu u zidu?

Ideja za blagdansko uređenje doma i raznih trikova nam zaista nikada nije dovoljno, pogotovo ne 10-ak dana prije samog Božića. Možda ste već odavno krenuli s ukrašavanjem, možda ste već gotovi, a možda niste niti započeli... Trik koji smo pronašli oduševit će vas, bez obzira na to u kojoj ste fazi ukrašavanja doma.

Caitlin Papas, vlasnica Nest Our West studija za fotografiju i dizajn interijera, nedavno je podijelila na svom Instagram profilu jedan fantastičan blagdanski trik za uređenje zidova u domu. Trik je pravo otkriće i odličan odgovor na problem ukrašavanja zidova, bez da probušite iti jednu novu rupu u zidu.

Foto: @nest.out.west/Instagram

Za ovaj blagdanski projekt potrebno je da na zidovima već imate slike i fotografije. Potreban vam je papir za zamatanje i mali vijenac ili grana od bora. Slike koje imate na zidu omotajte u ukrasni papir kao poklon, a granu ili vijenac pričvrstite špagom, kao na slici. Tako ukrašene slike ponovno vratite na zid i dobili ste još jedan pravi blagdanski kutak u domu.

Foto: @nest.out.west/Instagram

Ovaj blagdanski trik samo je jedan u nizu odličnih ideja za povoljno ukrašavanje doma. Pogledajte i ostale povoljne, efektne i jednostavne ideje ovdje.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:38