KUPAONICA ZA PET

Odlična rješenja za pospremanje toaletnog papira

 

Nema veće frke nego kada nam u ključnom trenutku u kupaonici ponestane ovog higijenskog proizvoda pa uvijek tražimo načine kako pospremiti dodatni toaletni papir, a da ne preplavimo prostor bezbrojnim rolama. Taj problem je pogotovo prisutan u malim kupaonicama gdje nemamo baš prostora za velike ormare za pospremanje ručnika i potrepština poput dodatnih rola papira, praška za pranje rublja i slično. No, uz malo kreativnosti moguće je pronaći odlična i zaista elegantna rješenja koja bi zadovoljila i najzahtjevnije ljubitelje predivno uređenih prostora!

Foto: Brooklyn Limestone

Ako imate mjesta na zidu iznad samog kotlića za vodu, postavite par jednostavnih polica na kojima ćete uredno posložiti dodatne role, ali i ukrasne detalje koji će odvlačiti pozornost.

Foto: Amazon

Na tržištu jen sve više elegantnih držača za toaletni papir koji ne zauzimaju jako puno prostora, a izgledaju odlično. Ovaj je primjerak proizvod japanskog brenda Yamazaki.

Foto: Amazon

Isti brend osmislio je i ovaj spremnik za toaletni papir - bijele boje i jednostavnog izgleda, može sadržavati do 12 rola papira koje se izvlače na samom dnu spremnika.

Foto: Soliddiy.com

Odličan spremnik od tkanine obješen na zid izgledat će iznimno dekorativno, a sakrit će bijele role od pogleda.

Foto: Country Living

Malo stariji kotlići za vodu dublji su pa često predstavljaju dodatni prostor za odlaganje stvari. Odaberite lijepu košaru i u nju stavite dodatne role koje će vam ovako uvijek biti nadohvat ruke.

Foto: Beneath My Heart

Jeste li već iskoristili prostor iznad vrata? Ako niste, jedna polica smještena tamo bit će dovoljna da svoje dodatne zalihe pospremite daleko od pogleda.

Foto: Love Warriors


Foto: Pottery Barn

U slučaju da imate malo više prostora u svojoj kupaonici, odaberite atraktivnu košaru i u nju pospremite dodatne role.

Foto: Urban Outfitters

Uska kolica na kotačiće često su dovoljno široka za pospremanje rola papira, a opet dovoljno uska da ih možete smjestiti u neiskorišteni kutak između toaleta i umivaonika.

Foto: Pinterest


Foto: Winkie Visser

Isto vrijedi i za klasične, uske ormariće za cipele koje možete prenamijeniti u prostor za odlaganje kupaonskih predmeta.

Foto: Architecture Art Designs

Ukradite malo prostora na zidu vaše kupaonice i objesite šipku na koju ćete potom po potrebi moći vješati druge spremnike za stvari.

Foto: Lakeside.com

Imate na raspolaganju spremište za stvari izvan kupaonice? Objesite okomitu stalažu od mekog materijala koja se inače koristi za organizaciju klasičnog ormara i uredno pospremite sve dodatne role. Samo ne smijete zaboraviti na vrijeme preseliti novu rolu u kupaonicu.

Foto: Pinterest

Još jedan zanimljiv način kako iskoristiti prostor na vodokotliću - metalni držači!

Foto: Nancy Mitchell

Izvor: Apartment Therapy

Izdvajamo

Iz drugih medija