KUPAONICA ZA PET

Odlična rješenja za pospremanje toaletnog papira

 

Nema veće frke nego kada nam u ključnom trenutku u kupaonici ponestane ovog higijenskog proizvoda pa uvijek tražimo načine kako pospremiti dodatni toaletni papir, a da ne preplavimo prostor bezbrojnim rolama. Taj problem je pogotovo prisutan u malim kupaonicama gdje nemamo baš prostora za velike ormare za pospremanje ručnika i potrepština poput dodatnih rola papira, praška za pranje rublja i slično. No, uz malo kreativnosti moguće je pronaći odlična i zaista elegantna rješenja koja bi zadovoljila i najzahtjevnije ljubitelje predivno uređenih prostora!

Ako imate mjesta na zidu iznad samog kotlića za vodu, postavite par jednostavnih polica na kojima ćete uredno posložiti dodatne role, ali i ukrasne detalje koji će odvlačiti pozornost.

Na tržištu jen sve više elegantnih držača za toaletni papir koji ne zauzimaju jako puno prostora, a izgledaju odlično. Ovaj je primjerak proizvod japanskog brenda Yamazaki.

Isti brend osmislio je i ovaj spremnik za toaletni papir - bijele boje i jednostavnog izgleda, može sadržavati do 12 rola papira koje se izvlače na samom dnu spremnika.

Odličan spremnik od tkanine obješen na zid izgledat će iznimno dekorativno, a sakrit će bijele role od pogleda.

Malo stariji kotlići za vodu dublji su pa često predstavljaju dodatni prostor za odlaganje stvari. Odaberite lijepu košaru i u nju stavite dodatne role koje će vam ovako uvijek biti nadohvat ruke.

Jeste li već iskoristili prostor iznad vrata? Ako niste, jedna polica smještena tamo bit će dovoljna da svoje dodatne zalihe pospremite daleko od pogleda.


U slučaju da imate malo više prostora u svojoj kupaonici, odaberite atraktivnu košaru i u nju pospremite dodatne role.

Uska kolica na kotačiće često su dovoljno široka za pospremanje rola papira, a opet dovoljno uska da ih možete smjestiti u neiskorišteni kutak između toaleta i umivaonika.


Isto vrijedi i za klasične, uske ormariće za cipele koje možete prenamijeniti u prostor za odlaganje kupaonskih predmeta.

Ukradite malo prostora na zidu vaše kupaonice i objesite šipku na koju ćete potom po potrebi moći vješati druge spremnike za stvari.

Imate na raspolaganju spremište za stvari izvan kupaonice? Objesite okomitu stalažu od mekog materijala koja se inače koristi za organizaciju klasičnog ormara i uredno pospremite sve dodatne role. Samo ne smijete zaboraviti na vrijeme preseliti novu rolu u kupaonicu.

Još jedan zanimljiv način kako iskoristiti prostor na vodokotliću - metalni držači!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 16:37