IKEA hack

Odlične ideje za prazan zid

 

Nakon što smo kupili sav namještaj i stvorili osnovni izgled svoga doma posvećujemo se dekoriranju kako bi prostor odražavao našu osobnost i bio nam istinski lijep i ugodan. Veliki prazni prostori zidova koji čekaju na ukrašavanje znaju biti pomalo i zastrašujući, a nismo uvijek prepuni ideja niti se svi razumijemo u umjetnost. Važno nam je samo da nam prostor bude privlačan, a pritom da ne potrošimo jako puno novca. Jedna od gotovo neizbježnih destinacija pri kupovini predmeta za dom Ikea je čija popularnost u Hrvatskoj i svijetu ne jenjava.

Maštovitost i kreativnost drugih može nas nadahnuti i pomoći nam da brzo i jeftino stvorimo zaista upečatljiv dom! U nastavku vam stoga donosimo zabavne ideje kako ukrasiti zidove svoga doma s predmetima bez velikih troškova, a koje su već isprobali kreativci diljem svijeta!

NATTGLIM tkanina - 39,90 kn/metar

Ikea je sve popularniji dućan za kupnju predivnih tanina, a NATTGLIM je jedna od tkanina koja svakako zaslužuje imati svoje mjesto na vašem zidu. Uokvirena običnim letvicama jeftin je apstraktni ukras koji će izgledati sto puta skuplje nego što se na njega morali stvarno potrošiti.

DIGNITET žica za zavjese - 49,90 kn

Pričvrstite li žice za zavjese iznad radnog stola ili ormarića jednim ćete potezom stvoriti horizontalni držač za papire, sličice i inspirativne fotografije. Možete kombinirati različite vizuale i stilove, odabrati jednu boju koja ih sve objedinjuje ili se odlučiti za različite uzorke.

IVAR ormarić - 450 kn komad

Jednostavni i elegantni, IVAR ormarići ne samo da će biti odlično mjesto za pospremanje stvari nego njihove fronte mogu poslužiti i kao platno za iscrtavanje zanimljivog dizajna! Poigrajte se bojama i pritom se dobro zabavite!

MÅLA rola papira za crtanje -19,90 kn/30 m

Rola papira za crtanje koristan je predmet ne samo za dječju igru nego i za izradu vidljivih popisa, ispisivanje motivacijskih izreka i recepata. Postavite ju na zid i bacite se na pisanje.

BUMERANG vješalica - 5,90 kn

Vješalice su veoma praktičan kućanski predmet koji ne mora služiti samo za vješanje odjeće! Iskoristite ih za vješanje lijepih fotografija i postera na zid svoje sobe.

STAVE ogledalo - 597 kn

Pod stresom ste i dobro bi vam došao kreativni ispušni ventil? Zabavite se stvaranjem ovog ukrasa po uzoru na djela slavnog slikara Jacksona Pollocka! Neočekivana podloga je STAVE ogledalo koje je lagano pobrušeno kako bi boja dobro prianjala.

LATTJO obruč - 149 kn

Dječja igračka, LATTJO obruč od ratana uz malo truda može postati vedar detalj u interijeru. Izradite nekoliko velikih pompona, nabavite lijepe trake i vunu i objesite ih u unutrašnjost obruča.

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:28