NAJLJEPŠA OGLEDALA

Ogledala za velike i male prostore

 

Kupaonica, predsoblje i spavaća soba prostorije su u kojima očekujemo da ćemo naći ogledalo zbog njegove osnovne namjene, no praktičnost ogledala smještenih u ostale prostorije u stanu također nije zanemariva. Vizualni učinak proširenja interijera koje nam ogledala omogućuju može se uključiti u svaki kutak doma, neovisno o veličini samog prostora u kojem živimo.

 

Štoviše, ogledala izgledaju fantastično u svim svojim oblicima, pogotovo ako su smještena u upečatljiv okvir koji privlači pozornost. Obješeno na zid ili samo naslonjeno na njega, ogledalo zanimljivog oblika učinit će da se vaš prostor doima veće i svjetlije, a cjelokupno uređenje elegantnije i dojmljivije.Golemo ogledalo u spavaćoj sobi može vam poslužiti za vješanje lijepih komada odjeće, stvaranje praktične zone za šminkanje, a ako je u starinskom okviru, može u vašu jednostavnu spavaću sobu unijeti šarm prošlih vremena.Dnevna soba doimat će se mnogo većom ako u nju uključite ogledalo impozantne veličine. Jednako će dobro izgledati u romantičnom, minimalističkom ili, pak, eklektičnom uređenju, a na vama je da odaberete hoćete li svoje ogledalo uskladiti s ostatkom interijera ili ćete pomoću njega stvoriti kontrast!Ogledalo u kupaonici ne mora biti malo, nezamjetno i isključivo praktično. Uvođenjem velikog ogledala s jednostavnim okvirom jednim potezom možete stvoriti luksuzno uređenu kupaonicu, pogotovo ako vaše novo ogledalo zauzme cijeli prostor iznad umivaonika ili kade, odnosno ako ga naslonite uza zid.
Ogledalo u kuhinji? Zašto ne? Osim klasičnog efekta proširivanja prostora, dodavanjem ogledala u prostor kuhinje dodajete i efekt iznenađenja! Ogledalo će vam poslužiti kao dekorativni element koji možete uskladiti s blagovaonskim stolom i pojedinim ukrasnim detaljima, čime ćete dobiti harmoničan i do detalja osmišljen prostor.Predsoblja su većinom mali prostori pa je iznimno praktično rješenje uključiti ogledalo u njihovo uređenje. Osim toga, zadnji pogled u ogledalo prije izlaska iz kuće može vas spriječiti da izađete nepočešljani ili s malo previše rumenila na licu. Elegantno zlatno ogledalo, drvena klupa i ukrasna biljka savršena su kombinacija za predsoblje, zar ne?
Izvor: Brit+Co

Izdvajamo

Iz drugih medija