URADI SAM

Ogranizarajte radni stol kao profić

Donosimo 11 ideja koje će vam pomoći da ostvarite sve ciljeve u 2019. godini

Ljeto se bliži svojem kraju, nova školska godina samo što nije počela, što znači da je došao trenutak da se pripremimo za nove radne pobjede kako školske tako i poslovne. Kako bismo radne zadatke dočekali spremni izuzetno je bitno da se kvalitetno pripremimo, jer u dobroj pripremi i organizaciji leži tajna uspjeha. Zato smo ovaj članak posvetili radnom stolu. Vaš je stol odraz vašeg stanja uma. Je li to šarena eksplozija knjiga i dekora? Ili odlagalište papira i šalica za kavu? Započnite 2019. godinu pomoću ovih uradi sam uradaka koji će vam pomoći da povećate vlastitu produktivnost i "rasturite" sve zadatke koji su pred vama. Sretno!

Napravite zidni Pegboard: Rješite se nereda na stolu i iskoristite sav svoj zid. Više na Brit + Co.

Uradi sam uredski organizator: Umjesto ladice u kojoj se nagomila "smeće" napravite simpatičnu posudu za bitne stvari. Uputstva potraži ovdje.

Izradite držač za pisma i dokumente od drva i mesinga: Držite papire, omotnice i kartone organizirano bez skrivanja u ladicama. Više na A Beautiful Mess.

Uradi sam simpatični stolni organizator: Izvrstan način da upotpunite prostor i organizirate nered. Tutorijal je ovdje.

Napravite držač za papire: Gomilu potvrda i to-do obaveza treba upotpuniti s nečim šarenim. Više na Studio DIY.

Uradi sam Mood Board: Izvadite svoje inspiracije iz stola i posložite ih na ploču koja vam omogućuje lako kretanje stvari ovisno o vašem raspoloženju. Više na poveznici ovdje.

Izradite stolni organizator od konfeta: Dekor s dvostrukom ulogom je uvijek dobrodošao poput ovog koji je organizator radne površine ili poslužavnik. Govorite o #dreamu rada od kuće. Više na poveznici.

Napravite stalni kalendar: Zašto biste svakog prosinca kupovali kalendar kada možete sami izraditi jedan, poput ovog. Tutorial pogledaj ovdje.

Napravite svoju ploču s ptrukama: Umjesto da plaćate velike sume novca, napravite svoju ploču za upola cijene. Kako? Pogledaj ovdje.

DIY obruč za šivanje: Vaši pribor ne mora biti u ladici. Pomoću ovog praktičnog držača možete sve objesiti na zid, kako bi vam uvije bilo pregledno posloženo i pri ruci. Tutorijal je ovdje.

Izradite Terrazzo stolni organizator: Nema ništa ljepše od pogleda na mjesto u kojem postoji prostor za sve, zar ne? Više na poveznici ovdje.

Izvor: Brit + Co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 08:57