BEZVREMENSKA BOJA

Omiljena jesenska boja koja će savršeno ići i uz božićne ukrase

Ovo je boja koja će unijeti eleganciju u jesensko, a toplinu u božićno ruho interijera. Ako trenutno unosite promjene u svoj interijer, razmišljajte nekoliko koraka unaprijed.

Božić dolazi, a to nam polako pokazuju trgovine koje nas sadržajem svojih polica već polako inspiriraju za uređenje doma. Dok se trgovine polako spremaju, mi smo ipak još uvijek prepuni inspiracije za jesensko ruho svog doma. Ako planirate veće preuređenje i veća ulaganja u interijer, imamo prijedlog za boju koja će se savršeno uklopiti i istaknuti u interijeru.

Tamnocrvena boja dobrodošla je u baš svaku prostoriju doma. Toplina kojom odiše u prostoriji stvara ugodnu atmosferu, a njezine nijanse i mogućnost kombiniranja s raznim neutralnim bojama i zlatnim detaljima interijeru daju eleganciju.

Uzorci koji stvaraju osjećaj topline

Popularni jesenski karirani uzorak topao je detalj svakog kreveta i kauča. Ako se odlučite za tamnocrvene nijanse kariranih uzoraka, nećete pogriješiti i s lakoćom ćete ih upariti s jesenskim neutralnim bojama ali i s lampicama koje ćemo za koji mjesec postavljati u domu.

Komad namještaja koji mijenja fokus

Tamnocrvena je idealna boja za "oživjeti" neutralniji interijer. Osim što je bezvremenska, postavljanjem samo jednog većeg elemenata, kao što je komad namještaja, unijet će dinamičnost u neutralniji prostor i prebaciti fokus točno na dio prostorije u koji ste postavili tamnocrveni element. Tako ćete stvoriti novu atmosferu u prostoriji i sam interijer učiniti elegantnijim.

Zid koji mijenja izgled cijele prostorije

Istaknuti zid u tamnocrvenoj će bijelu prostoriju pretvoriti u potpuno novu. Stoga je ovaj pothvat za one najhrabrije koji žele napraviti veliku promjenu u interijeru. Za elegantan izgled možete dodati zlatne detalje i baršunaste teksture, dok za održavanje jednostavnosti u interijeru ostanite pri jednostavnom namještaju i neutralnim bojama.

Mali detalji koji čine razliku

Tamnocrvenu boju možete unijeti u interijer i u obliku detalja, a zahvaljujući svom intenzitetu, svejedno će se savršeno istaknuti. Zidni ukras, ukrasni jastuk, tegla za biljke... Svakako će se predivno uklopiti bilo koju sliku interijera.

Kada tamnocrvenim detaljima uskoro dodate i božićne ukrase i postavite u kombinaciju s tamnozelenom bojom, u svom ćete interijeru dobiti onaj pravi božićni homey ugođaj.

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:42