Nove kuhinjske kombinacije

Osam novih kuhinjskih kombinacija

 

Radna površina u vašoj kuhinji ne bi trebala biti samo praktična i funkcionalna, ona bi trebala i dobro izgledati jer igra važnu ulogu u cjelokupnom dojmu koji ostavlja vaš prostor. Najpopularnija rješenja za ovu plohu u kućanstvu predstavljaju sveprisutni laminat, kamen ili granit, no sve češće možemo uočiti i mramor i beton koji izgledaju doista fantastično. Kako biste se nadahnuli i potražili radnu površinu koja će vam svakodnevno oduzimati dah, izdvojili smo ovih osam odličnih kuhinjskih kombinacija koje čine interijere u kojima se nalaze vrijednima pažnje.




Boje iz prirode uvijek predstavljaju siguran izbor kada je riječ o uređenju doma, a sivkasto zelena boja kuhinjskih ormarića spojena s radnom površinom tople smeđe boje izgleda posebno upečatljivo.



Još jedan primjer kombinacije zelene boje i drvenih elemenata u ovom interijeru stvara potpuno drugačiji dojam, ali i dalje izgleda izvrsno! Sjajne plohe svijetlozelene boje i radne površine od svijetlog drva izgledaju svježe i atraktivno, a šarm u prostoriju unose još i bijela boja te crvena opeka na zidu blagovaonice.



Drvo, kamen, bijela boja i pregršt zelenila elementi su koji čine ovu kuhinju toliko zanimljivom, a detalji poput crnog umivaonika i svjetiljki dodatno podcrtavaju industrijski stil ove kuhinje.


Krem kuhinjski elementi i crna radna površina obilježavaju uređenje ove klasične kuhinje.


Kontrast bijelih ormarića i crno obojene kuhinjske pozadine dodatno je naglašen crno-sivom radnom površinom od kamena čije šare unose dinamiku u prostoriju.



Kuhinja na ovim fotografijama pravi je dokaz neporecivog šarma drva koje je ovdje iskorišteno za kuhinjske elemente, dok je radna površina zapravo dio strukture samog elementa.


Za dramatični izgled ove elegantne kuhinje zaslužan je drveni parket složen u oblik uzorka riblje kosti, ali i mramorna radna površina u nijansama sive koja se spušta s bočne strane plavih kuhinjskih elemenata. Prekrasno!

Razvoj novih tehnologija i materijala poput coriana, kriona i slično odrazio se i na izgled naših kuhinja jer nam je dao na raspolaganje radne površine u koje su već ugrađeni sudoperi i mogućnost stvaranja harmoničnog izgleda površine.

Izvor: Homedeco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:21