Nove kuhinjske kombinacije

Osam novih kuhinjskih kombinacija

 

Radna površina u vašoj kuhinji ne bi trebala biti samo praktična i funkcionalna, ona bi trebala i dobro izgledati jer igra važnu ulogu u cjelokupnom dojmu koji ostavlja vaš prostor. Najpopularnija rješenja za ovu plohu u kućanstvu predstavljaju sveprisutni laminat, kamen ili granit, no sve češće možemo uočiti i mramor i beton koji izgledaju doista fantastično. Kako biste se nadahnuli i potražili radnu površinu koja će vam svakodnevno oduzimati dah, izdvojili smo ovih osam odličnih kuhinjskih kombinacija koje čine interijere u kojima se nalaze vrijednima pažnje.

Foto: Reform CPH


Foto: Reform CPH


Foto: Reform CPH


Foto: Reform CPH

Boje iz prirode uvijek predstavljaju siguran izbor kada je riječ o uređenju doma, a sivkasto zelena boja kuhinjskih ormarića spojena s radnom površinom tople smeđe boje izgleda posebno upečatljivo.

Foto: Ynterior


Foto: Ynterior


Foto: Ynterior

Još jedan primjer kombinacije zelene boje i drvenih elemenata u ovom interijeru stvara potpuno drugačiji dojam, ali i dalje izgleda izvrsno! Sjajne plohe svijetlozelene boje i radne površine od svijetlog drva izgledaju svježe i atraktivno, a šarm u prostoriju unose još i bijela boja te crvena opeka na zidu blagovaonice.

Foto: Jellinadetmar


Foto: Jellinadetmar


Foto: Jellinadetmar

Drvo, kamen, bijela boja i pregršt zelenila elementi su koji čine ovu kuhinju toliko zanimljivom, a detalji poput crnog umivaonika i svjetiljki dodatno podcrtavaju industrijski stil ove kuhinje.

Foto: Puurrianne


Foto: Puurrianne

Krem kuhinjski elementi i crna radna površina obilježavaju uređenje ove klasične kuhinje.

Foto: Heimatbaum


Foto: Heimatbaum

Kontrast bijelih ormarića i crno obojene kuhinjske pozadine dodatno je naglašen crno-sivom radnom površinom od kamena čije šare unose dinamiku u prostoriju.

Foto: AD


Foto: AD


Foto: AD

Kuhinja na ovim fotografijama pravi je dokaz neporecivog šarma drva koje je ovdje iskorišteno za kuhinjske elemente, dok je radna površina zapravo dio strukture samog elementa.

Foto: Archzine


Foto: Archzine

Za dramatični izgled ove elegantne kuhinje zaslužan je drveni parket složen u oblik uzorka riblje kosti, ali i mramorna radna površina u nijansama sive koja se spušta s bočne strane plavih kuhinjskih elemenata. Prekrasno!

Foto: Deavita

Razvoj novih tehnologija i materijala poput coriana, kriona i slično odrazio se i na izgled naših kuhinja jer nam je dao na raspolaganje radne površine u koje su već ugrađeni sudoperi i mogućnost stvaranja harmoničnog izgleda površine.

Izvor: Homedeco

 

Tagovi

Izdvajamo

Iz drugih medija