NOVA DIMENZIJA KERAMIKE

Otvara se radiONA, keramička radionica za sve koji se žele okušati u izradi predmeta od gline

 Facebook
RadiONA je mjesto gdje se svi koji žele mogu okušati u izradi predmeta od gline, probati raditi na lončarsko kolu ili provesti nekoliko sati u ugodnom druženju

U četvrtak, 5. prosinca u 17:00 sati otvara se radiONA, zanimljiva keramička radionica namijenjena svima koji se žele okušati u izradi različitih kul predmeta od gline, isprobati raditi na lončarskom kolu i usput se dobro zabaviti, kao i naučiti nešto novo.

Ovim projektom nastoji se omogućiti svima koji žele raditi sa glinom, da se u tome napokon i okušaju. Sada to mogu u radiONI, s time da ne moraju nabavljati svoju opremu kao ni osigurati za to potreban prostor. Tamo će se održavati radionice, tečajevi, prezentacije i predavanja, a sve je isključivo vezano za keramiku.

- Naša nit vodilja je jedinstveni pristup kojim želimo glinu i izradu predmeta od gline učiniti pristupačnu svima. Nije nam važno da li ste početnik ili pravi profesionalac ovdje ćete uvijek pronaći nešto za sebe - stoji na njihovoj stranici.

U njihovom prostoru moguće je, između ostaloga, i iznajmiti prostor za rad i lončaranje, nude usluge pečenja keramike, kao i individualne satove poduke koje vodi njihova dizajnerica keramike.

Više informacija o otvorenju radiONE možete pronaći na Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2022 14:44