ŽIVOT BEZ BAKTERIJA

Ovakve kante za smeće će uskoro imati svako kućanstvo

Kanta za smeće budućnosti, ovo je proizvod koji bi svatko trebao imati u svom domu. S obzirom na to kojom se brzinom tehnologija razvija i postaje dostupna, vjerujemo da će ovakve ili slične kante uskoro pronaći mjesto u svakom domu.
Foto: @superhuman/Instagram

Zamislite kantu kojoj možete reći da se otvori i zatvori, bez da je dodirujete. Upravo takvu kantu je izradio simplehuman tim. Ova kanta za smeće izrađena je od nehrđajućeg čelika, a može se naći u više boja: crnoj, tamno srebrnoj, zlatnoj i boji čelika. Svojim je dizajnom izuzetno elegantna tako da se može uklopiti u bilo koji prostor.

Foto: Kayla Ramsey

Ono što je posebno u vezi ove kante jest da u sebi sadrži motore i senzore koji se otvaraju kada čuju glas "open can" (eng. otvori kantu). Ako je ipak želite tiše otvoriti, možete samo proći rukom ispred senzora. Ova je kanta odlično rješenje za one koji se užasavaju bakterija jer je zapravo niti u jednom trenutku ne trebate dotaknuti njen poklopac. Osim toga nema straha da će se papučica za otvaranje pokvariti nekim čudom. Ovom kantom jednostavno upravljate glasom ili minimalnim pokretom ispred senzora.

Foto: @superhuman/Instagram

Ova kanta za smeće je trenutno, bez sumnje, jedna od najskupljih na tržištu. Cijena joj je oko 200$, dolazi s 5 godina garancije, a može se kupiti na Amazonu ili na službenoj stranici simplehuman.

Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 05:21