Quercus & Co

Ove genijalne pločice zapravo su... Tapete!

 

Prekrasne pločice koje možete vidjeti na fotografijama u nastavku zapravo to uopće nisu! Naime, radi se o izvrsnim tapetama australskog proizvođača Quercus & Co koji u svojoj ponudi ima cijeli niz uzoraka i boja koji mogu unijeti vedrinu u svaki prostor.




Samoljepljive "pločice" dostupne su u četiri veličine (10x10, 20x20, 30x30 i 40x40 cm) i jednostavne su za postavljanje jer se lijepe poput normalnih naljepnica, a njihovi razigrani uzorci omogućuju stvaranje bezbroj atraktivnih kombinacija. S obzirom na to da su prilagodljive mogu se iskoristiti za sve od ukrašavanja cijelog zida, namještaja, stepenica pa do stvaranja zasebnih ukrasnih površina na inače bijelom zidu.




Dizajn tapeta, tkanina, postera i ostalih proizvoda tim tvrtke Quercus & Co izrađuje ručno, a potom digitalizira i pretvara u detalje koji mogu krasiti i vaš dom. Naljepnice-pločice dolaze u paketima od 16, 8 ili 1 komada kad je riječ o najvećoj dimenziji. Na njihovoj službenoj stranici možete nabaviti i rubove kojima možete dovršiti svoj ukras na zidu! Budući da se tvrtka nalazi u Australiji narudžba njihovih proizvoda skuplja je zbog cijene transporta i carine pa, u slučaju da ste zainteresirani za njihove proizvode, imajte na umu da vas mogu zahvatiti neplanirani troškovi. Ponudu ovih lijepih tapeta možete proučiti na službenoj stranici tvrtke Quercus & Co.






Izvor: Quercus & Co

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:59