OBJEKT ŽUDNJE

Ove zime nosi se Ljubav by Qushin

Nova kolekcija domaćeg brenda Qushin priziva ljubav i pomaže napuštenim životinjama

Blagdanski dani su prošli i polako se približavamo najkraćemu mjesecu u godini, koji je ujedno mjesec posvećen ljubavi. Vođena motom da se ljubav dijeljenjem umnožava, Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin, svojom je novom kolekcijom odlučila razveseliti najdraže dlakavce, ali i njihove vlasnike.

Uz kolekciju Qushina, Qushinetta i Qushina 2Go, ove je sezone odlučila osmisliti kolekciju Love by Qushin u kojoj su proizvodi za sve one koji žele ukrasiti svoje domove ili poželjeti sretno Valentinovo prijateljima i obitelji, a pritom pomoći napuštenim psima i macama.

PLEMENIT CILJ

- U liniji Love by Qushin tople su sportske majice, hoodice, ruksaci, dekorativni jastuci za dom, rokovnici, privjesci za ključeve i šalice, a od svakog prodanog proizvoda Qushin daruje pet kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo. Riječ je o udruzi koja se bavi spašavanjem životinja, volontiranjem, udomljavanjem te edukacijom. Nitko od nas ne može pomoći svima, ali svatko od nas može pomoći nekome. Neka to budu dlakavci koji nemaju svoj dom zauvijek i svoje ljude zauvijek - kaže Iva Goluža iza koje su dvije uspješne godine i nekoliko kolekcija Qushina s prepoznatljivim logom i bijelim psićem, koji je ovaj put aplicirala i na predmete za dom te osobnu uporabu.

- Trenutačno brinemo o 80-ak pasa i svaka pomoć nam je doista dragocjena. Novac koji se prikupi prodajom kolekcije Love by Qushin namijenit ćemo za veterinarske troškove.
webshop Također, svi koji nam žele pomoći, mogu to učiniti volontiranjem, doniranjem igračaka, dekica, antiparazitika, lajni, zdjelica... Što se više ljudi uključi, to možemo primiti više psića - kaže Dora Perši iz Udruge Indigo.

Qushini su dostupni u tri standardne veličine (XL, L i M), a odnedavno i u XS/S varijanti za mini dlakavce do pet kilograma i mace. Sav asortiman, uključujući kolekciju Love by Qushin, može se razgledati i kupiti u showroomu na zagrebačkoj adresi Vrbik 10 a, gdje su i pogoni za šivanje, te u webshopu www.qushin.hr.

Foto: Mario Poje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:05