Biste li ju nosili?

Ove zime svi žele nositi... Pletenu kapicu za nos

 Nose Warmer Company
 

Zima i hladno vrijeme nam polako stižu, što znači da će nam uskoro trebati vuneni šalovi, čizme i topli kaputi koji će nas grijati i štititi od hladnog vremena. No, kako zaštiti obraze i nos od hladnog zraka? Tvrtka Nose Warmer stvorila je liniju - pogodili ste - grijači za nos koji će taj dio lica održavati toplim bez obzira na jačinu vjetra i niske temperature. Ako ste ikad poželjeli nositi skijašku masku tijekom zime kako biste se zaštitili od hladnoće, ali niste, zato što je to društveno neprihvatljivo, ovo bi mogla biti vaša sljedeća najbolja alternativa.

Nose Warmer Company

Nose Warmer Company britanski je brend koji proizvodi pletene kapice za nos kako bi ljudi mogli zaštititi svoje nosnice od smrzavanja. Svoj poslovni put započeli su lansiranjem samo jedne pletene kapice kojoj je misija bila ugrijati ledene noseve, a vlasnica je ubrzo shvatila da ona nije jedina s tim problemom... i tako je nastala cijela The Nose Warmer Company.

Nose Warmer Company

Iako izgledaju pomalo blesavim, morate priznati da je ideja genijalna, ako bolje razmislite. Nos je dio tijela koji nikada ne zaštitimo, a prvi nastrada kada izađemo, zar ne?

Nose Warmer Company

Grijači noseva danas dolaze u različitim stilovima - od jednostavnih vunenih crvenih do onih s kamuflažnim vojničkim uzorkom i umjetnim krznom.

Nose Warmer Company

Cijene ovih funkcionalnih modnih dodataka kreću se od 9,45 do 10,70 funti, a možete ih naručiti preko web shopa inovativne tvrtke.

Nose Warmer Company

Foto: Nose Warmer Company

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:12