IDEALNO RJEŠENJE ZA ORGANIZACIJU

Ovo je savršeno rješenje za odlaganje stvari u dječjoj sobi, a možete ga nabaviti u Ikei

 Christina Healy, Domino.com
Ova mlada mama došla je do zanimljivog rješenja za odlaganje stvari u sobi svoje djevojčice, pogledajte kako...

Komplicirano namještanje nije baš nešto što vam je na prvom mjestu kada imate dijete na putu. Stoga, kada je Christina Healy, kreativna direktorica tvrtke Holyoke Paper Co. sa sjedištem u u Španjolskoj, dizajnirala sobu svoje kćeri, sada stare tri tjedna. Odabrala je najjednostavniju moguću nadogradnju, a njezino polazište uređenja sobice bilo je, ni manje ni više, nego Ikein zidni element za odlaganje stvari FLISAT.

Foto: Christina Healy

Kako bi zidni element izgledao još bolje, kreativna Christina dodala mu je 'mrežastu' pregradu koja nije samo praktična, već i vrlo vizualno privlačna. Na zidne elemente stavila je dječje knjige i slikovnice, a kao poseban štih objesila i haljinu koju će njezina kći uskoro nositi.

S obzirom na to da zidno odlaganje izvorno ima otvorenu prednju stranu, dijete može brzo i jednostavno pronaći svoju omiljenu slikovnicu ili neku drugu stvar koja mu je potrebna. Još jedna od prednosti ovog zidnog elementa jest ta što isti ne zauzima mnogo prostora jer je namijenjen za ugradnju na zid dječje sobe.

Foto: Christina Healy

Ovaj zidni element FLISAT možete kupiti u svim IKEA prodavaonicama, po cijeni od 119,90 kuna. Može se kombinirati s ostalim proizvodima iz FLISAT kolekcije, a jednostavna je i za čišćenje. Naime, sve što je potrebno napraviti jest policu očistiti krpom namočenom u blago sredstvo za čišćenje, a zatim sve temeljito prebrisati čistom krpom. Važno je jedino da polica ne ostane mokra jer je, dakako, riječ o drvetu.

Foto: IKEA

Izvor: Domino.com

Foto: IKEA, Christina Healy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:37