TOP DESET

Ovo je vaših top 10 omiljenih interijera i eksterijera na našem Instagramu

Instagram je nepresušan izvor inspiracije za uređenje interijera i eksterijera. Zar nije predivno prolistati nove objave na Instagramu i biti bogatiji za još nekoliko fantastičnih ideja za svoj životni prostor?

Maksimalizam, minimalizam, kamene kuće, tradicionalna uređenja, moderna uređenja, skandinavski dizajn, industrijski, rustikalni... Sve ovo se u posljednjih nekoliko mjeseci našlo na našem profilu na Instagramu. Malo smo prolistali i vidjeli da neki interijeri imaju značajno više "lajkova" od drugih. Stoga vam na jednom mjestu donosimo vam vaših top 10 interijera u posljednjih nekoliko mjeseci. Ako ste neki fantastično uređen interijer propustili, sada ćete uživati u razgledavanju.

10. Potkrovlje u koje ćete poželjeti odmah useliti

Potkrovlje uređeno bez greške, s tipičnim elementima kao što su izložene drvene grede, kosi krov i cigleni zid odiše toplinom i udobnošću. Vjerojatno je upravo to razlog zašto je osvojio i vas. Možete ga pogledati ovdje.

9. Villa s čarobnim mediteranskim vrtom

U Dalmatinskoj zagori, selu pokraj Sinja, smjestila se predivna Vila Gala s pogledom koji jednostavno oduzima dah. Ovdje možete pogledati kako je uređena.

8. Pitoreskna kućica u mjestu Raštane Donje

U zadarskom zaleđu, u mjestu Raštane Donje, pronašli smo savršenu malu kamenu kućicu koja nas je oduševila svojim interijerom i eksterijerom, a možete je pogledati ovdje.

7. Fantastična šarena paleta u domu obožavateljice putovanja

Jednostavno je nemoguće biti loše volje jednom kada zakoračite u ovaj prozračan šareni stan. I zato, ako ste ga propustili, pogledajte ga ovdje.

6. Trosobni stan uređen za mladu obitelj

Zavirite i u ovaj predivno uređeni stan mlade obitelji s malim djetetom. Raspored stana je tipičan i funkcionalan, s puno elegancije i ukusa. Možete ga pogledati ovdje.

5. Moderni trosobni stan uređen za četveročlanu obitelj

Kako dva jednosobna apartmana spojiti u jedan veliki koji će zadovoljavati sve potrebe mlade četveročlane obitelji pogledajte ovdje.

4. Klasičan stan u centru Zagreba u modernom izdanju

Uređenje ovog klasičnog zagrebačkog stana potpisuje Mirjana Mikulec. Elegancija i jednostavnost savršeno su uklopljeni u interijer koji možete pogledati ovdje.

3. Fantastičan dvosobni stan uređen s dušom

Da skandinavski interijeri mogu biti drugačiji, pokazao nam je ovaj stan od 70-ak kvadrata. Pogledajte kako izgleda tradicionalni sjeverni dizajn.

2. Vodimo vas u dom bračnog para Gazin

U Ražnju, naselju smještenom u dubokom zaljevu, 12 kilometara jugoistočno od Rogoznice, pronašli smo kuću u boho-mediteranskom stilu, okruženu morem, zemljom, kamenom i maslinama, a možete je pogledati ovdje.

1. Otočka ladanjska arhitektura grada Visa

Najviše vam se svidjela vila stara 400 godina koja se nalazi na predivnom otoku Visu. Ako ste je propustili, ovdje pogledajte kako je uređena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:55