Qualis

Ovo su definitivno najbolja dizajnerska rješenja za brzi makeover doma!

Veliki izbor najmodernijih sjedećih garnitura, ali i stolova, stolica, kreveta i rasvjete potražite u oazi udobnog i kvalitetnog življenja – salonu Qualis. Potražite nas na novoj adresi - Samoborska 147 u Zagrebu – i budite sigurni da će vaš dom biti sasvim drugačiji od drugih - kao da ste uređenje prepustili vrhunskim dizajnerima!

Suvremeni koncept uređenja interijera - dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom u produžetku – nametnuo nam je potrebu dubljeg promišljanja o tome kako urediti taj prostor koji se s pravom naziva – srcem svakog doma. To je valjda jedina prostorija u našem domu u kojem je svaki komad namještaja jednako bitan. I kako onda stilski zadovoljiti njezinu višenamjensku ulogu?

Većina dizajnera interijera slaže se u jednom: jedan visokokvalitetan komad namještaja može učiniti potpunu transformaciju vašeg doma. Riječ je o sjedećoj garnituri i na njoj ne treba štedjeti.

Ako nemate novca za kompletan makeover stana, kvalitetna kutna garnitura, kauč ili samo jedna efektna fotelja, učinit će veliku razliku. Birajte one komade koji će vas osvojiti dizajnom, ali i kvalitetom i funkcionalnošću. U dnevnom boravku se družimo, zabavljamo, opuštamo, rješavamo sve životne dileme... , ali i razvlačimo postelju za drage nam goste, zato je važno odabrati najkvalitetnije sjedeće garniture. Veliki izbor garnitura i najmodernijih dizajnerskih rješenja nudi Qualis www.qualis.hr – potražite nas na novoj adresi u Zagrebu - Samoborska 147, na drugom katu zgrade Centra spavanja Perfecta Dreams.

Qualis nudi i veliki izbor najmodernijih stolova, stolica, kreveta i rasvjete – vaš dom definitivno neće biti preslika svih ostalih; Qualis namještaj je potpuno originalan i svoj. Jedna efektna podna lampa ili luster, trendy blagovaonske stolice ili dizajnerski stol...- već jedan komad dovoljan je za transformaciju doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:03