DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU

Ovo su minimalistički posteri koji će se savršeno uklopiti u gotovo svaki interijer!

Postoji mnogo različitih načina na koje možete ukrasiti zidove svog doma, a ovi divni posteri defnitivno su jedni od popularnijih

Dekorativne tapete, umjetničke slike, ogledala ili fotografije s putovanja samo su jedne od najčešćih zidnih ukrasa. Međutim, posljednjih godinu dana sve su popularniji posteri koji atraktivnim dizajnerskim stilom izgledaju sjajno u gotovo svakom interijeru, bez obzira na to koji stil uređenja u prostoru prevladavao.

Na tu ideju nedavno je došao i dizajnerski studio Gazar iz Beograda koji nas je oduševio svojim divnim minimalističkim posterima. Naime, oni su uistinu idealna dekoracija ako želite naglasiti zidove u domu, a da pritom ne pretjerate s kičastim detaljima ili prenaglašenim bojama. Riječ je o jednolinijskim crtežima koji su nastali u jednom potezu te mame uzdahe svojom minimalističkom estetikom.

Osim postera, brend u svojoj bogatoj ponudi ima i zanimljive wallpapere koji se prvenstveno ističu svojim minimalističkim dizajnom, ali su jednako tako i savršen odabir ako želite na svome zidu imati trajniji ukras. Što se tiče samih cijena postera i wallpapera, one se kreću od 30 do 50 eura - ovisno o veličinama.

Osim ovih krajnje kreativnih zidnih dekoracija, Gazar studio na svojim je službenim stranicama najavio i skori izlazak kolekcije keramičkog posuđa koje će biti mooguće kupiti u njihovom web shopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:26