Shopping bez nervoze

Ovog vikenda započinje Advent u zagrebačkom Hysteria concept storeu

Zagrebački koncept dućan već tradicionalno organizira blagdanski advent na kojem uz prigodne popuste možete pronaći idealne poklone za sebe i svoje najdraže

Ove subote u concept store-u Hysteria započinje Advent. Osim aktualne kolekcije brenda Maks Saše Maksimiljanović, na ovom posebnom modnom adventu u dvorištu Tesline 9 će se po posebnim cijenama naći i najnovija kolekcija torbi MDK – Mirande Kaloudis, aktualna kolekcija poznatog švedskog brenda Army of Me, torbe domaćeg Gooma brenda, aktualna kolekcija Morane Krklec, komadi iz kolekcija nakita grčkih brendova Aumorfia i Liberta, a specijalno povodom blagdana u ponudi će i ovih blagdana biti i asortiman domaćeg dizajnerskog brenda Deez produkt. Advent će u Hysteriji započeti ovu subotu, 14. prosinca uz kuhano vino, a potrajat će sve do Božića. Bit će to idealno mjesto za kupnju božićnih poklona, te uživanje u kolačima i toplom piću.

Predblagdansko doba iz godine u godinu postaje sve hektičnije, u zraku vlada blagdansko ludilo, vremena je malo, a obaveza puno. Baš iz tog razloga u Hysteriji već tradicionalno svakog prosinca organiziraju Advent, kako bi svojim kupcima u mirnom blagdanskom ambijentu dvorišta Tesline 9 pružili shopping bez nervoze. U bogatoj ponudi ovog avangardnog blagdanskog adventa nude se unikatni pokloni domaćih i stranih brendova, koji se ističu jedinstvenim dizajnom i kvalitetom. Aktualna Maks kolekcija bit će na popustu, a osim divnih zimskih kaputa, stigla je i nova kolekcija Maks cipela.

Ekskluzivno će se u Hysteriji tokom blagdana u ponudi naći kolekcija svjetski poznatog brenda Army of Me, a na otvaranje Adventa u Hysreiji iz Švedske dolazi i dizajner Daniel Wahlberg. Švedski dizajneri Daniel Wahlberg i Richard Sjöblom, koji stoje iza imena ARMY OF ME u svijetu su poznati po ready-to-wear muškim kolekcijama u kojima se misterioznost muškosti spaja sa ženskim elementima, što stvara pomutnju za stereotipe. Kolekcije koje stvaraju prvenstveno su muške, iako veliki dio komada funkcionira i kao unisex te ih obožavaju nositi i žene.

Drugu godinu za redom gost na Adventu u Hysteriji bit će i domaći brend Deez produkt, čiji bogati home accessorise asortiman nudi idealne blagdanske poklone. Šalice, zdjele, satovi, stalci za vino samo su dio asortimana Deez produkta koji će se od ove subote moći kupiti u Teslinoj.

Ovo posebno blagdansko dizajnersko događanje započet će u subotu, 14. prosinca u 11:30, kada će se održati službeno otvorenje uz kuhano vino i i blagdanske delicije. U ovoj iznimno bogatoj i raznolikoj ponudi neće biti problem pronaći sve poklone koji su vam potrebni, a svojim jedinstvenim potpisom, zasigurno ćete njima oduševiti svoje najdraže.

Više na: Facebooku @hysteriazagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:31