NAJ PROIZVOD

OVOTJEDNA LISTA ŽELJA... 12 neodoljivih ukrasa za bor sa Asosa

 

Ako vam nedostaje inspiracije za uređenje doma, poklone ili ste jednostavno u potrazi za sitnicom koja će vas razveseliti, novinarka Dom i dizajna Antonia Glavan vam svaki ponedjeljak otkriva proizvode sa svoje liste želja.

Trenutno postoje dvije vrste ljudi - oni koji se polako spremaju za Božić i oni koji u tom raspoloženju neće biti još do Badnjaka. Ovotjedni odabir naj proizvoda uglavnom je za ove prve, ali vjerojatno niti ove druge neće ostaviti ravnodušnima.

Asos je poznat po tome kako njihovi proizvodi relativno brzo dolaze na naše adrese, a ako se to slučajno ne dogodi, onda njihova služba za korisnike reagira u roku odmah. Za svaki slučaj, dobro je pripremiti se na vrijeme, recimo, ovaj tjedan.

U svojoj kolekciji božićnih ukrasa Asos kao da je prikupio sve najpopularnije motive iz devedesetih te ih spojio s motivima koje volimo zadnjih nekoliko godina, a zatim ih predstavio kao dekoracije za bor koje neodoljivo podsjećaju na one starinske ukrase od stakla.

U svakom slučaju, na popisu ovih 12 ukrasa svatko će pronaći nešto za svoje božićno drvce ili simpatičnu ideju za ovogodišnji poklon. Sigurno znate onu jednu osobu koju bi razveselila mačka i jednorog u jednom ili pak veseli avokado.












Ostale božićne dekoracije potražite na Asos.com.

Foto: ASOS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 04:23