CHIC PLANER

OVOTJEDNA LISTA ŽELJA: najslađi planer u regiji

Željno iščekivani peti CHICovnik prošli je petak oduševio mnoge, a ja sam se definitivno našla među njima.

Ako vam nedostaje inspiracije za uređenje doma, poklone ili ste jednostavno u potrazi za sitnicom koja će vas razveseliti, novinarka Dom i dizajna Antonia Glavan vam svaki ponedjeljak otkriva proizvode sa svoje liste želja.

Ovaj put na listi nije detalj za dom, nego neodoljivi planer kojeg ću 2019. koristiti već treću godinu zaredom, dok će nekima biti peta godina.

Ovo ljeto prijateljica mi se od srca nasmijala kada je vidjela da mi na zaslonu mobitela piše "Hello gorgeous". Nisam si namjerno postavila taj pozdrav, radilo se o jednom od preslatkih 12 kalendara koje je tim koji stoji iza CHICovnika pripremao za svaki mjesec posebno.

Ove godine ovaj taj će me pozdrav pratiti svakodnevno na novim predivnim koricama CHICOvnika za 2019. godinu. Ako je to znak da nas čeka puno smijeha - savršeno!

Pripremajući ovotjednu listu želja, javila sam se i MODAMO timu da im postavim nekoliko pitanja pa da saznamo priču koja stoji iza ovog simpatičnog planera.

Kako je sve počelo

- U MODAMO.timu smo inače ludi za 'dodacima za organizaciju', a s obzirom na to da je planer jedan od glavnih alata koji koristimo svakodnevno, dugo smo tražili primjerak koji će biti dizajniran s karakterom, na našem jeziku, imati svaki dan razdvojen po satima, dodatne sadržaje koji nas inspiriraju i povrh svega toga biti u tvrdim koricama kako bi preživio sva prebacivanja iz jedne torbe u drugu, nerijetko i iz jednog kofera u drugi, obzirom da ga uvijek nosimo sa sobom. - pričaju autorice CHICovnika.

Njihov prvi pokušaj handmade planera nije prošao slavno. Preko naslovnice im se razlilo ljepilo i tada su shvatili da će ipak trebati poduzeti puno više koraka oko same izrade idealnog planera. Nakon puno uloženog truda i ljubavi nastao je CHICovnik.

Inače, CHICovnik je prvi planer s područja BiH, a prošle godine su organizirali i humanitarnu akciju kojom se dio novca od kupnje CHICovnika donirao i SOS Dječjim selima BiH.



Možete ga i prelistati

- Pozdrav Hello georgeus kojim vas CHICovnik pozdravlja svako jutro je na tvrdim koricama ispisan u zlatotisku, naslovnica je u ružičastim prugama, hrbat presvučen cvjetnim dezenom, dok stražnju koricu krase krugovi uz izreku Act like a lady. Plan like a boss. Odvažan dizajn, no rekli bismo - baš kao i dame koje vole CHICovnik. - autorice CHICovnika opisuju ovogodišnji dizajn.

Osim veselog dizajna korica koji me osvojio na prvi pogled, ovogodišnji CHICovnik poseban je i po tome što uz svaki dan u godini dolazi TO DO lista, posebno dizajnirane simpatične naljepnice, male etikete za poklone i još mnogo zanimljivog sadržaja. Dolazi na 304 stranice u formatu 13,5 cm x 18 cm. Kako biste vidjeli što se sve nalazi na te 304 stranice, možete ga prelistati na njegovoj službenoj stranici.

Novosti o CHICovniku možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook, a njihov će vam profil na Instagramu bez sumnje uljepšati feed .

Sve u svemu, službeno je stigao još jedan razlog za veseliti se svemu što nam donosi 2019.!

Foto: CHICovnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 12:29