Zbogom potrazi za mobitelom...

Pametna torbica Vesne Maslovarić iz brenda VM Design

Zbogom potrazi za mobitelom, ključevima, rokovnikom... Ovo je torbica-organizator!. Pričali smo s kreativkom koja je osmislila odlično rješenje za pripadnice ljepšeg spola koje svaki dan ne mogu pronaći stvari koje im baš taj tren trebaju

Jeste li ikada bezuspješno kopali po svojoj torbici u potrazi za ključevima ili mobitelom? Na kraju biste istresli sav sadržaj iz torbice i pokušali na ravnoj površini ugledati i pronaći ono što tražite. Poznato, zar ne? Ovakve frustrirajuće situacije sigurno su poznate ljepšem spolu, a mi vam danas predstavljamo proizvod uz koji taj problem može zauvijek nestati.

Kreativka iz Zagreba, Vesna Maslovarić, ima 53 godine i majka je troje odrasle djece. Ona je i autorica pametnog proizvoda službenog naziva pod brendom VM Design, koji će vam pomoći da u vašoj torbici sve bude lijepo posloženo i organizirano.

PRETINAC

- Do ideje da osmislim ovaj proizvod došla sam upravo zbog problema vječnog nereda u ženskoj torbi, kako kod mojih prijateljica, tako i kod ostalih poslovnih žena. U prolazu čujem svugdje istu problematiku. U žurbi nikad ne možemo pronaći ono što trebamo i nastane nervoza. Potpuni kaos. Svi živimo užurbano, imamo razne zahtjevne zadatke te se svojim odijevanjem moramo prilagoditi raznim situacijama. Svako presvlačenje nužno povlači i mijenjanje torbe, kako bi pristajala kombinaciji. Upravo u toj žurbi često nemamo vremena prebaciti sve sitnice iz torbe u torbu. Tako je nastao moj prvi proizvod, rješenje navedenog problema, pametna torbica, organizator, ali može biti i samostalna torbica. Potrebno ju je samo precizno složiti, kasnije se može umetnuti u veće torbe ili ruksake, a po potrebi biti i samostalna manja torbica - pojašnjava Vesna i dodaje kako torbica na prednjem dijelu ima tri veća džepa predviđena za držanje stvari poput mobitela, ključeva i naočala. Zatim slijedi veći pretinac s dva džepa (za kozmetiku, punjač, slušalice, rokovnik i slično). Nadalje, torbica obuhvaća i pretinac sa zatvaračem koji pruža dodatnu sigurnost te je pogodan za čuvanje novčanika i dokumenata.

- S obzirom na svoju multifunkcionalnost, odlična je i za putovanja - ističe Vesna Maslovarić i dodaje kako se torbica nudi u deset modernih boja: crvena, bijela, bež, plava, žuta, ciklama-roza, crna, ljubičasta, pastelno-roza i tirkizno zelena.

- Budući da je predviđena za veće torbe, ova torba-organizator za sada postoji samo u jednoj veličini. No, ukoliko bude interesa, bit će i drugih dimenzija - kaže i dodaje kako je proizvod izrađen od izrazito kvalitetne umjetne kože, otporne na habanje i UV zrake. Proizveden je u potpunosti u Hrvatskoj, a svaka torbica-organizator svome vlasniku dolazi u ekskluzivnoj poklon kutiji.

INTERES

Vesna Maslovarić otkriva da je zadovoljna s tim kako je posao krenuo i da postoji veliki interes žena raznih godina i profila za njezinu pametnu torbu. Priznaje da joj je u ostvarenju ideje o nastanku ove torbice pomogao modni dizajner, akademski slikar i grafičar Marin Sovar, inače predavač na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, koji se godinama bavi kreiranjem i izradom odjeće.

A gdje kupiti proizvod?

- Za sada je kupnja moguća preko web dućana na stranici: www.marvesprojekt.hr, a imamo i Facebook VM smart bag design i Instagram @vmsmartbagdesign - kaže Vesna čiji planovi za dalje uključuju proizvodnju većih torba i novčanika, ali i remena u istoj vrhunskoj kvaliteti svih deset boja. Tako bi, napominje, cijeli set proizvoda bio nadopunjen, a boje bi se mogle kombinirati prema preferencijama kupaca.

U ponudi je deset boja: crvena, bijela, bež, plava, žuta, ciklama-roza, crna, ljubičasta, pastelno roza i tirkizno zelena. S obzirom na svoju multifunkcionalnost, torba je praktična za odlazak na posao, izlazak, ali i putovanje

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:13