THINK GREEN

Personalizirani kućni vrt za uzgoj biljaka u vašem dnevnom boravku!

Postoji mnoštvo alternativnih mogućnosti vrtlarenja, a ovaj personalizirani kućni vrt prilično je cool i oduševljava zanimljivim dizajnom!

Jesenski radovi u vrtu već traju, a vi nemate vrt u kojem biste uzgajali vlastito povrće? Ne brinite, sada organsku hranu možete uzgajati i u svom domu, zahvaljujući inovativnom i personaliziranom vrtu Verdeat.

Verdeat je modularni, potpuno automatski sustav za vrtlarstvo izrađen od isključivo ekološki prihvatljivih materijala. Opremljen je za uzgoj 70-ak organskih biljaka, a glavna mu je svrha pomoći ljudima da utječu na stvaranje eko-sustava, održavaju zdravu prehranu i pritom uštede novac.

Verdeat naljakše možemo objasniti kao sustav zatvorenog vrta koji vam omogućava organski uzgoj biljaka u vlastitom domu. Pametno navodnjava i osigurava prehranu povrćem i biljem, a njegova količina vode, energije i hranjivih tvari prilagođava se precizno potrebama biljaka, bez stvaranja nepotrebnog otpada.

Sustav se sastoji od prilagodljivih modularnih ladica s utorima za sadnju sjemena zajedno s prirodnim supstratom bez tla. Njegova jedinstvena univerzalnost i modularnost omogućuju i rast redovitih biljaka u posudi.

Kako funkcionira?

Kontroliran pratećom aplikacijom, Verdeat je samoodrživ što odmah uklanja određene tradicionalne izazove koji dolaze s vrtlarstvom. Aplikacija jednostavno kontrolira količinu vode i hranjivih sastojaka u zemlji zbog čega ne trebate brinuti zbog problema sa zalijevanjem ili pretjeranim hranjenjem.

Postavljanje stalka također je sasvim jednostavno i ne oduzima mnogo vremena. Nakon što postavite ladice, dodajte svježu vodu u glavni spremnik i sve potrebne hranjive tvari, pokrenite aplikaciju te gledajte kako vaše biljke rastu!

Foto: Verdeat

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:07