Inspiriraj se

Pločice u kupaonici

Koja bi vrsta pločica bila savršena za vašu kupaonicu?

Prilikom preuređenja kupaonice najčešće se odlučujemo za dvije, ako ne i tri vrste kupaonskih pločica - podove prekriva jedna, okolne zidove druga vrsta, a treću ponekad volimo iskoristiti kako bismo dodatno vizualno odvojili tuš ili pak zidnu nišu u prostoru. Odabir pločica nije uvijek lak, a kombiniranje više vrsta povećava mogućnost da sa svojim odabirom nakon nekog vremena ne budemo u potpunosti zadovoljni. Zato smo za vas izdvojili izvrsne primjere kupaonica u kojima je za uređenje iskorištena samo jedna vrsta pločica!

Naravno, dojam koji stvaraju ujednačene pločice ovisi uvelike o tome kakve ste pločice odabrali, o njihovoj boji, uzorku, teksturi, načinu na koji su složene te fugama koje predstavljaju odličan način kako u kupaonicu unijeti snažan geometrijski element i stvoriti kontrast.

Kupaonice prekrivene u potpunosti istim pločicama mogu izgledati luksuzno i podsjećati na hotelske kupaonice namijenjene odmoru i uživanju, razigrane pločice s uzorkom stvorit će iznimno dinamičan prostor, a jarke boje hrabar su odabir odvažnih!

Odlično uređene kupaonice u kojima vlada samo jedna vrsta pločica pogledajte u nastavku, a potom se bacite na biranje savršene vrste za vaš prostor. Dobru zabavu!











Izvor: Contemporist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:43