Jesen je pred vratima,

Početak rujna u znaku povratka u školske klupe i priprema za brojne obaveze

 

Jesen je pred vratima, a samim time i razdoblje kada mnogi iznova požele osvježiti ili reorganizirati životni i radni prostor. Bilo da je riječ o novim životnim odlukama, odjevnim kombinacijama ili uljepšavanju interijera, jedno je sigurno – početak rujna svake je godine najviše u znaku priprema za povratak u školske klupe i drugim brojnim obavezama koje se tiču cijele obitelji. Kako biste se nakon sezone godišnjih odmora lakše snašli među brojnim ponudama na tržištu i bili spremni za sve jesenske izazove, donosimo kratak pregled asortimana renomiranih brendova.

BMW gradski romobil, 1.836,16 kn

Tako novootvoreni Möbel Land smješten u trgovačkom centru Westgate nudi vrhunske dječje sobe Mali Princ te ekskluzivno dostupne komade namještaja i detalja za dom koji će zadovoljiti i one najizbirljivije. U svim Tepih centrima diljem zemlje po akcijskim cijenama lako ćete pronaći tepihe i tapisone različitih dimenzija i načina izrade, uz poseban naglasak na uređenje dječjih soba. Naime, za razliku od ostalih interijera u prostoru, dječje su sobe specifične. Što se podova tiče, fokus više nije primarno na izgledu sobe, bojama i dizajnu, već na funkcionalnosti tepiha i materijala zdravih za djecu. Odabir tepiha koji je izdržljiv, lagan za održavanje te ugodnog materijala često može biti težak zadatak ali prodajni savjetnici Tepih centra rado će pomoći pri odabiru.

Dječja soba CASTLE BELI, Mali Princ, Mobel Land

Dječja soba CASTLE-BELI CB03, Mali Princ, Mobel Land

 

Osim velikog izbora namještaja i detalja za dom, svaka prostorija u jednom potezu može se lako osvježiti novim podnim oblogama. Pločice upečatljivih uzoraka u imitaciji drveta, betona, tkanine ili kamena lake za održavanje, poput onih iz salona Vodotehnika, izvrsno su rješenje za kvalitetan makeover interijera. S druge strane, za što slobodnije uživanje na otvorenom BMW i MINI u lifestyle ponudi imaju i jurilice na dva i tri kotača koje oduševljavaju kvalitetom i dizajnom. Uz praktične ruksake, kišobrane i druge dodatke bit ćete spremni za bezbrižnu šetnju gradom ili odlazak u školu. Carpisa u svojoj velikoj ponudi iz poslovnica diljem zemlje, po povoljnim cijenama nudi ruksake i torbice modernog dizajna koje će se uklopiti u svaki outfit. Dok su narukvice i ogrlice s imenom iz Zaksa i Argentuma, osim što upotpunjavaju svaku odjevnu kombinaciju, odličan personalizirani dar za početak novog životnog razdoblja.

Carpisa 229,00 kn

BMW sklopivi bicikl, 6.885,49 kn

 

Carpisa ruksak, medium, 199.00 kn

Tepih centar

Mini skateboard, 1.197,45 kn

Mini ruksak 431,15 kn

Dječji tepih, Tepih centar

Mini torba za laptop, 335,28 kn

Narukvica spagica s imenom Lucija, Argentum

 

Dječja soba YOUNG LARIX, Mali Princ, Mobel Land

Vodotehnika, pločice Flaviker SCATTO

Vodotehnika, pločice FINEART PEARL 9090 office

 

Izdvajamo

Iz drugih medija