MADE IN CROATIA

POPPY'S HAPPY PLACE, novi hrvatski brand proizvoda za uređenje i opremanje doma

Tvrtka će se javnosti predstaviti na Bazaru sajma In Dizajn - Festival modernog doma, koji se održava od 13. do 16. rujna u zagrebačkoj Areni

POPPY'S HAPPY PLACE je novi hrvatski brend proizvoda za uređenje i opremanje doma, čija je temeljna filozofija - biti drugačiji, a istovremeno dopadljiv i ženstven. Učiniti ritual od svakodnevnih sitnica u vlastitom domu. Uživati u ljepoti, opustiti se, unijeti radost i pritom biti svoj. Pronaći joie de vivre u malim stvarima koje nas okružuju.

Posebnu pažnju plijeni njihova kolekcija tanjura FEEL ENDLESS LOVE, za koju je ilustracije radila renomirana ilustratorica i grafička dizajnerica HANA VRCA. Njezina priča o ljubavi i beskonačnosti vrlo je inspirativna, baš kao i kolekcija tanjura LOST BEAUTY. Riječ je o tanjurima na kojima su digitalnom tehnikom aplicirane fotografije snimljene početkom 20. stoljeća. Ekipa Poppy's Happy Place vjeruje da prekrasna fotografija nepoznatog djeteta slučajno pronađena na sajmištu i snimka danas potpuno zaboravljene francuske plesačice Cleo Merode - koja je bila najpoznatija i najljepša Parižanka iz vremena belle epoque - zaslužuju biti sačuvane od zaborava.

U ponudi su i otkačeni, šareni stolci, koje su dizajnirali inspirirani glazbom, filmovima i pop-kulturom te neobične čaše iz kolekcije ORGANIC na koje su aplicirane ilustracije organa.

U suradnji s Udrugom Kamensko izradili su ukrasne jastučiće šivane u malim unikatnim serijama. Linija jastučića SWANKY POPPY ukrašena pomponima i perjem biserke inspirirana je holivudskim glamurom pedesetih te izrađena od kvalitetnog pliša iz Belgije.

Pored proizvoda koje sami dizajniraju, nabavili su i neke od vrhunskih svjetskih proizvođača - porculansko posuđe PIP STUDIO, lampe SKITSO GIRLS, ogledalca, satove, svijećnjake iz nizozemske kolekcije MUSEUM...

- Naša Poppy je slatka, pametna i divlja. No više od svega je svoja. Ona je možda izmišljeni lik, ali je sukus svega što volimo. POPPY'S HAPPY PLACE je mjesto inspirirano sretnim snovima koje smo u nekom trenutku sanjali i zapisali. Oni su neustrašivi, optimistični, znatiželjni i poetični. Baš kao i život kako ga mi vidimo - kaže ekipa iz Poppy's Happy Place.

Kompletnu ponudu pogledajte na WEBSHOPU: poppyshappyplace.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 21:50